reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:-)
ale u nas śniegu nasypało:szok::szok::szok: ale za to temperatura 0 stopni:tak:
Pszczółka poleżała na balkonie bo w taki śnieg to nawet mój wózkotraktor nie pokona:no: Natalka z teściową były troszkę na sankach:tak: a ja dziś wieczorkiem idę z kuzynką pooglądać suknie ślubne:tak: już ma jakąś upatrzoną:tak:

Blu patrzę na Twoj suwak i nie dowierzam jak czas leci:szok: pochwal się brzusiem:-p

reklama
hej:-)
ale u nas śniegu nasypało:szok::szok::szok: ale za to temperatura 0 stopni:tak:
Pszczółka poleżała na balkonie bo w taki śnieg to nawet mój wózkotraktor nie pokona:no: Natalka z teściową były troszkę na sankach:tak: a ja dziś wieczorkiem idę z kuzynką pooglądać suknie ślubne:tak: już ma jakąś upatrzoną:tak:

Blu patrzę na Twoj suwak i nie dowierzam jak czas leci:szok: pochwal się brzusiem:-p

u nas tez śneigu napadało :szok::szok::szok:i troszkę pruszy nadal
maluchy zakatarzone to dobrze że w domu siedzą mus wykurowac przez weekend bo Zuza w poniedziałek ma logopedę a we wtorek dzień babci i dziadka jasełka przy tym i występy

heja!

blu zazdraszczam:-) to który szpital ostatecznie?

Spadam bo mam uczennice na zajęciach - logopedcznych;-)

agatulka po co z Zuzią do logopedy?

heja!

blu zazdraszczam:-) to który szpital ostatecznie?

Spadam bo mam uczennice na zajęciach - logopedcznych;-)

agatulka po co z Zuzią do logopedy?

bo ma małe problemy z wymową tzn teraz jest mega poprawa
ale zamieniała sobie literki
słoń był foń
słomka była fonką

często literkę "s " zamienia uczymy się syczenia i sprzątania pokoiku jęzorkiem jak wiesz o co chodzi:pP

u nas tez śniegu po pachy :baffled:
bogoda do bani, jakoś tak nieprzyjemnie się zrobiło, niby 0, a tak zimno jest:confused:

fajnie że piątek:tak:

Blu, jeszcze tylko luty i finał;-), ładnie wyglądasz:tak:

reklama
hello ;))
my też mamy mega dużo śniegu, ale po bokach ulic, a na chodnikach pusto i nie ma jak sanek prowadzić... :;-/
młody przez ostatnie dwa dni jest tylko na mleku i p;łatkach i t5akich duperelach.... :-/

Do góry