reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:-)
ale u nas śniegu nasypało:szok::szok::szok: ale za to temperatura 0 stopni:tak:
Pszczółka poleżała na balkonie bo w taki śnieg to nawet mój wózkotraktor nie pokona:no: Natalka z teściową były troszkę na sankach:tak: a ja dziś wieczorkiem idę z kuzynką pooglądać suknie ślubne:tak: już ma jakąś upatrzoną:tak:

Blu patrzę na Twoj suwak i nie dowierzam jak czas leci:szok: pochwal się brzusiem:-p

reklama
hej:-)
ale u nas śniegu nasypało:szok::szok::szok: ale za to temperatura 0 stopni:tak:
Pszczółka poleżała na balkonie bo w taki śnieg to nawet mój wózkotraktor nie pokona:no: Natalka z teściową były troszkę na sankach:tak: a ja dziś wieczorkiem idę z kuzynką pooglądać suknie ślubne:tak: już ma jakąś upatrzoną:tak:

Blu patrzę na Twoj suwak i nie dowierzam jak czas leci:szok: pochwal się brzusiem:-p

u nas tez śneigu napadało :szok::szok::szok:i troszkę pruszy nadal
maluchy zakatarzone to dobrze że w domu siedzą mus wykurowac przez weekend bo Zuza w poniedziałek ma logopedę a we wtorek dzień babci i dziadka jasełka przy tym i występy

heja!

blu zazdraszczam:-) to który szpital ostatecznie?

Spadam bo mam uczennice na zajęciach - logopedcznych;-)

agatulka po co z Zuzią do logopedy?

heja!

blu zazdraszczam:-) to który szpital ostatecznie?

Spadam bo mam uczennice na zajęciach - logopedcznych;-)

agatulka po co z Zuzią do logopedy?

bo ma małe problemy z wymową tzn teraz jest mega poprawa
ale zamieniała sobie literki
słoń był foń
słomka była fonką

często literkę "s " zamienia uczymy się syczenia i sprzątania pokoiku jęzorkiem jak wiesz o co chodzi:pP

u nas tez śniegu po pachy :baffled:
bogoda do bani, jakoś tak nieprzyjemnie się zrobiło, niby 0, a tak zimno jest:confused:

fajnie że piątek:tak:

Blu, jeszcze tylko luty i finał;-), ładnie wyglądasz:tak:

reklama
hello ;))
my też mamy mega dużo śniegu, ale po bokach ulic, a na chodnikach pusto i nie ma jak sanek prowadzić... :;-/
młody przez ostatnie dwa dni jest tylko na mleku i p;łatkach i t5akich duperelach.... :-/

Do góry