reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka

nadaje od mamy, wracamy jutro do domku:-)

u nas niestety zimno, deszczowo i wietrznie:no:

Piotrek dosłownie oszalał od nadmiaru prezentów, a jeszcze mało, bo ciągle zagląda pod choinkę, licząc że coś znajdzie:-D

co słychac u was, jak mijaja świeta:cool2:

reklama
...i po świętach:-)
Ignaś w Wigilię zjadł 5 ruskich pierogów, 2 łyżki barszczu i kawałeczek ryby, wszystko reszta było be i wypluwał:confused2: ja nawet nie skończyłam jeść jak Miśka zaczęła się domagać swego Cycusia:cool2: a tak to była grzeczna, bo dziadek pokazał jak fajnie jest być bujanym w wózku:tak:
wczoraj wybraliśmy się po śniadaniu na spacer i na starym rynku zastaliśmy tłumy:szok: pogoda wiosenna sprzyjała spacerom:tak: a dziś odpoczywamy, spacerku nie było, bo wieje strasznie.
Aha, Ignaś dostał od chrzestnego prezent jakiego nikt się nie spodziewał... akwarium:szok: w wigilię kupili z dziadkiem rybki i mój M oszalał a Ignaś... cóż popatrzył chwilę i już nie zwraca uwagi:confused2:

soppana mi isę marzy akwarium, ale z tym, jeśli się ma małe do 160l, jest wiele roboty z wymianą wody... a propos pamiętajcie, ze w akwarium nigdy nie wymienia się całej wody, tylko 1/3 sie zostawia z tego, co pamiętam...

Witam i ja
jeny objedzona spuchnięta hehehhe sie czuje

Soppana o jaki prezent wow maluchów rozprasza jak jest za dużo ludzi teraz bedzie spokój
pogoda jak na Wielkanoc a nie Wigilie

Ewelina moje tez oszalały hehehhe
Zuza dostałą wymazona lalkę Barby Muszkiererke i juz nic nei istnieje
Maks garaz wadera i jezdzi non stop autami po nim
preznty udane wszystkie wiec jestesmy zadowoleni

Madzikm 100 lat wszystkiego naj naj lepszego

agatka my wczoraj mieliśmy długi spacer przed obiadem tak fajnie było, i się nawet śmiałam, że chyba żeśmy się pomylili i że to chyba mają być święta wielkanocne...

Witam
jejku jak dobrze że już po świętach;-) bo ileż można jeść i siedzieć przy stole:zawstydzona/y:

N dostała od babci małe czekoladki wielkości cukierków i schowała do kieszeni sukienki:confused2: po tajniaku zjadła je 10sztuk:szok: i wczoraj chodziła i mówiła że boli ją pupa:szok: nie wiedziałam o co jej chodzi:sorry: myślałam że jakieś zapalenie pęcherze:sorry: wczoraj u mojej mamy zaczęła histerycznie płakać że boli ją pupa:szok: ja zaglądam a tu kupka chce wyjść a mała płacze i nie pozwala jej wyjść:szok: ale po 10 minutach walki udało się:tak: ale powiem wam że tak się zestresowałam a N aż mokra była:szok: i teraz boję się że będzie bała się zrobić kupkę:-( że nie dopilnowałam tych czekoladek:wściekła/y: przepraszam za tak dosadny opis:sorry::sorry::sorry:

Pszczółka jak gwiazda na wczorajszej imprezie rozdawała uśmiechy:tak: śpi rewelacyjnie od 23 do 5:-) o 5 cyc i spi do 8 godz:tak: dzień wcześniej spała od 23 do 7:szok: dawno tak się nie wyspałam:-p

Dziękuję za życzenia. Bardzo mi miło:-)

roksi częto się zdarzają zatwardzenia po czekoladzie:confused2: ja zła jestem bo teraz w każdym kącie w domu są słodycze, na szczęście Zosia zawsze pyta czy może:tak:
Mieliście wczoraj chrzciny, że o imprezie piszesz?

Pochwalicie się prezentami od mężów?;-) ja - UWAGA! - pierwszy raz w tym roku nie będę wymieniać:-p:-D, dostałam bieliznę pod kolor sypialni i kosmetyki (tylko stanik na większy musiałam zmienić;-)) a poza tym jestem zadowolona:-)

a jutro chcę już dzień roboczy bo mnie nosi:-p

hejka kobitki.... melduję się...
madzikm roksi coś pisała o imprezie siostry, pewnie o tej imprezie pisze...
my byliśmy wczoraj u takiej mojej przyszywanej cioci, a dzis juz luzik, jutro siostra z mamą jadą na narty ;-) będzie rochę luzu...
madzikm wszystkiego naj naj naj... a co do słodyczy to mój nie pyta, a wręcz czasami to mój ojciec po cichu mu daje i nie pyta czy ma ły moze, czy pora odpowiednia itp :-/

reklama
Do góry