reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka

nadaje od mamy, wracamy jutro do domku:-)

u nas niestety zimno, deszczowo i wietrznie:no:

Piotrek dosłownie oszalał od nadmiaru prezentów, a jeszcze mało, bo ciągle zagląda pod choinkę, licząc że coś znajdzie:-D

co słychac u was, jak mijaja świeta:cool2:

reklama
...i po świętach:-)
Ignaś w Wigilię zjadł 5 ruskich pierogów, 2 łyżki barszczu i kawałeczek ryby, wszystko reszta było be i wypluwał:confused2: ja nawet nie skończyłam jeść jak Miśka zaczęła się domagać swego Cycusia:cool2: a tak to była grzeczna, bo dziadek pokazał jak fajnie jest być bujanym w wózku:tak:
wczoraj wybraliśmy się po śniadaniu na spacer i na starym rynku zastaliśmy tłumy:szok: pogoda wiosenna sprzyjała spacerom:tak: a dziś odpoczywamy, spacerku nie było, bo wieje strasznie.
Aha, Ignaś dostał od chrzestnego prezent jakiego nikt się nie spodziewał... akwarium:szok: w wigilię kupili z dziadkiem rybki i mój M oszalał a Ignaś... cóż popatrzył chwilę i już nie zwraca uwagi:confused2:

soppana mi isę marzy akwarium, ale z tym, jeśli się ma małe do 160l, jest wiele roboty z wymianą wody... a propos pamiętajcie, ze w akwarium nigdy nie wymienia się całej wody, tylko 1/3 sie zostawia z tego, co pamiętam...

Witam i ja
jeny objedzona spuchnięta hehehhe sie czuje

Soppana o jaki prezent wow maluchów rozprasza jak jest za dużo ludzi teraz bedzie spokój
pogoda jak na Wielkanoc a nie Wigilie

Ewelina moje tez oszalały hehehhe
Zuza dostałą wymazona lalkę Barby Muszkiererke i juz nic nei istnieje
Maks garaz wadera i jezdzi non stop autami po nim
preznty udane wszystkie wiec jestesmy zadowoleni

Madzikm 100 lat wszystkiego naj naj lepszego

agatka my wczoraj mieliśmy długi spacer przed obiadem tak fajnie było, i się nawet śmiałam, że chyba żeśmy się pomylili i że to chyba mają być święta wielkanocne...

Witam
jejku jak dobrze że już po świętach;-) bo ileż można jeść i siedzieć przy stole:zawstydzona/y:

N dostała od babci małe czekoladki wielkości cukierków i schowała do kieszeni sukienki:confused2: po tajniaku zjadła je 10sztuk:szok: i wczoraj chodziła i mówiła że boli ją pupa:szok: nie wiedziałam o co jej chodzi:sorry: myślałam że jakieś zapalenie pęcherze:sorry: wczoraj u mojej mamy zaczęła histerycznie płakać że boli ją pupa:szok: ja zaglądam a tu kupka chce wyjść a mała płacze i nie pozwala jej wyjść:szok: ale po 10 minutach walki udało się:tak: ale powiem wam że tak się zestresowałam a N aż mokra była:szok: i teraz boję się że będzie bała się zrobić kupkę:-( że nie dopilnowałam tych czekoladek:wściekła/y: przepraszam za tak dosadny opis:sorry::sorry::sorry:

Pszczółka jak gwiazda na wczorajszej imprezie rozdawała uśmiechy:tak: śpi rewelacyjnie od 23 do 5:-) o 5 cyc i spi do 8 godz:tak: dzień wcześniej spała od 23 do 7:szok: dawno tak się nie wyspałam:-p

Dziękuję za życzenia. Bardzo mi miło:-)

roksi częto się zdarzają zatwardzenia po czekoladzie:confused2: ja zła jestem bo teraz w każdym kącie w domu są słodycze, na szczęście Zosia zawsze pyta czy może:tak:
Mieliście wczoraj chrzciny, że o imprezie piszesz?

Pochwalicie się prezentami od mężów?;-) ja - UWAGA! - pierwszy raz w tym roku nie będę wymieniać:-p:-D, dostałam bieliznę pod kolor sypialni i kosmetyki (tylko stanik na większy musiałam zmienić;-)) a poza tym jestem zadowolona:-)

a jutro chcę już dzień roboczy bo mnie nosi:-p

hejka kobitki.... melduję się...
madzikm roksi coś pisała o imprezie siostry, pewnie o tej imprezie pisze...
my byliśmy wczoraj u takiej mojej przyszywanej cioci, a dzis juz luzik, jutro siostra z mamą jadą na narty ;-) będzie rochę luzu...
madzikm wszystkiego naj naj naj... a co do słodyczy to mój nie pyta, a wręcz czasami to mój ojciec po cichu mu daje i nie pyta czy ma ły moze, czy pora odpowiednia itp :-/

reklama
Do góry