reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:

Madzikm 18-tka mojej siostry:tak: chrzciny planuje na Wielkanoc:tak:
od m dostałam komplet z Apartu:tak:

wczoraj tak nam się nie chciało siedzieć w domu że popędziliśmy na wyprzedaż do galerii:zawstydzona/y: dopadłam kurtkę w zarze o 110zł tańszą a miałam ją kupić przed świętami:baffled: dobrze że poczekałam:tak: później byliśmy u mamy na resztkach poświątecznych;-)
a dziś wybieram się z dziewczynami na mały spacer:tak:

reklama
hej:tak:

Madzikm 18-tka mojej siostry:tak: chrzciny planuje na Wielkanoc:tak:
od m dostałam komplet z Apartu:tak:

wczoraj tak nam się nie chciało siedzieć w domu że popędziliśmy na wyprzedaż do galerii:zawstydzona/y: dopadłam kurtkę w zarze o 110zł tańszą a miałam ją kupić przed świętami:baffled: dobrze że poczekałam:tak: później byliśmy u mamy na resztkach poświątecznych;-)
a dziś wybieram się z dziewczynami na mały spacer:tak:

ja byłam wczoraj w pracy do 13 był spokój w galerii a potem nagły atak szukajacych okazjii ludzi Roksi takich jak ty było u nas w galerii sporo trafione widac okazje z siatami chodzili:pPP

moje maluchy jeszcze śpią:szok::szok::szok:poszły o 21 spac nei wiem oco chodzi ale zjadłam śniadanie i mam troszkę ciszy
ale na spacer i my musimy wyleść bo sie zakisimy w domu

hej, a u nas dalszy ciąg lenistwa, nic mi isę nie chce, nie chce mi isę nawet wychodzić z domu, pada śnieg... nie lubię jak tak jest....

u nas śnieg padał raptem 15 minut wrrr
jednak pokisiliśmy sie w domku ale przy otwartych oknach heheh bo tak ciepło w domu
dzieciaki sie ładnie bawią cały dzień teraz kolacje szamają i myju myju i do łózeczek zaganiam choć tyle dzis spali że nie wiem czy pujdą spać tak szybko w sensie 21 najpużniej

cześć

a mój to dopiero przed chwilą poszedł spać;-), zabrał ze sobą całą ferajnę z Boba Budowniczego, farmę, koparkę i to wszystko ma stać obok łóżeczka, jak on będzie spał:tak:,

jeszcze dwa dni do pracy i znowu wolne:-D

mam stresa przed poniedziałkową kolejką pod przedszkolem:szok:, bo u nas do niepublicznego przedszkola jest nabór "kto pierwszy, ten lepszy":baffled:, chyba że po znajomości:wściekła/y:, których nie posiadam:sorry2:

w sprawie przedszkola to mi moja matka oświadczyła, że załatwi mojemu synowi przedszkole jakie będę chciała... z jednej strony jest mi to na rękę, ale z drugiej strony kurde, nie, bo znowu starzy mi się wpier.... w życie :-/

moja na szczęście już ma miejsce w przedszkolu (prywatne) ale zapisałam ją jak miała 5 miesięcy:sorry2: Maja nie jest zapisana ale rodzeństwa mają pierwszeństwo:tak:

reklama
Do góry