reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:

Madzikm 18-tka mojej siostry:tak: chrzciny planuje na Wielkanoc:tak:
od m dostałam komplet z Apartu:tak:

wczoraj tak nam się nie chciało siedzieć w domu że popędziliśmy na wyprzedaż do galerii:zawstydzona/y: dopadłam kurtkę w zarze o 110zł tańszą a miałam ją kupić przed świętami:baffled: dobrze że poczekałam:tak: później byliśmy u mamy na resztkach poświątecznych;-)
a dziś wybieram się z dziewczynami na mały spacer:tak:

reklama
hej:tak:

Madzikm 18-tka mojej siostry:tak: chrzciny planuje na Wielkanoc:tak:
od m dostałam komplet z Apartu:tak:

wczoraj tak nam się nie chciało siedzieć w domu że popędziliśmy na wyprzedaż do galerii:zawstydzona/y: dopadłam kurtkę w zarze o 110zł tańszą a miałam ją kupić przed świętami:baffled: dobrze że poczekałam:tak: później byliśmy u mamy na resztkach poświątecznych;-)
a dziś wybieram się z dziewczynami na mały spacer:tak:

ja byłam wczoraj w pracy do 13 był spokój w galerii a potem nagły atak szukajacych okazjii ludzi Roksi takich jak ty było u nas w galerii sporo trafione widac okazje z siatami chodzili:pPP

moje maluchy jeszcze śpią:szok::szok::szok:poszły o 21 spac nei wiem oco chodzi ale zjadłam śniadanie i mam troszkę ciszy
ale na spacer i my musimy wyleść bo sie zakisimy w domu

hej, a u nas dalszy ciąg lenistwa, nic mi isę nie chce, nie chce mi isę nawet wychodzić z domu, pada śnieg... nie lubię jak tak jest....

u nas śnieg padał raptem 15 minut wrrr
jednak pokisiliśmy sie w domku ale przy otwartych oknach heheh bo tak ciepło w domu
dzieciaki sie ładnie bawią cały dzień teraz kolacje szamają i myju myju i do łózeczek zaganiam choć tyle dzis spali że nie wiem czy pujdą spać tak szybko w sensie 21 najpużniej

cześć

a mój to dopiero przed chwilą poszedł spać;-), zabrał ze sobą całą ferajnę z Boba Budowniczego, farmę, koparkę i to wszystko ma stać obok łóżeczka, jak on będzie spał:tak:,

jeszcze dwa dni do pracy i znowu wolne:-D

mam stresa przed poniedziałkową kolejką pod przedszkolem:szok:, bo u nas do niepublicznego przedszkola jest nabór "kto pierwszy, ten lepszy":baffled:, chyba że po znajomości:wściekła/y:, których nie posiadam:sorry2:

w sprawie przedszkola to mi moja matka oświadczyła, że załatwi mojemu synowi przedszkole jakie będę chciała... z jednej strony jest mi to na rękę, ale z drugiej strony kurde, nie, bo znowu starzy mi się wpier.... w życie :-/

moja na szczęście już ma miejsce w przedszkolu (prywatne) ale zapisałam ją jak miała 5 miesięcy:sorry2: Maja nie jest zapisana ale rodzeństwa mają pierwszeństwo:tak:

reklama
Do góry