reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Super, że kupki Mai? Maii?
Madzikm Mai:-)

Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku szczytom
.

edit tak długo wybierałam życzenia aż w końcu wybrałam a tu Madzikm wkleiła takie same:-D:-D:-D

reklama
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓______

Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo radości, prezentów, smacznych potraw wigilijnych, miłych chwil z ukochanymi Ci osobami, oraz udanego , hucznego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku 2010,

Z okazji Bożego Narodzenia, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z Wigilią tuz po zmroku i w radosnym Nowym Roku.

Dobry wieczór :)

Ja też sie wyłaniam zza pierogów, pieników, choinki i innych takich...

Załączniki

• BN2009_A.jpg
    BN2009_A.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 27
Witam się wigilijnie i życzę wam wszystkim wesołych Świąt!

Moje dziecko znów nie spało w dzień, a teraz uprawia kombinatorstwo wieczorne. Aktualnie zażyczył sobie żeby babcia go usypiała. Ciekawe kiedy mnie zawoła ;-)

A poza tym, to odebrałam dzisiaj wynik badania moczu i oczywiście wszystko jest w normie ;-). A już prawie miałam objawy zapalenia dróg moczowych :-D

Witam świątecznie:)
Jak tam wątroby i żołądki? Żyją? U mnie ledwo ledwo.. obżarstwo niestety straszne było...:(

blu No to Karol chyba w okres niespania w dzień już powoli wchodzi. Wojtka z kolei pierwszy raz od tygodnia położyliśmy wczoraj w dzień, spał półtorej godziny, potem Wigilia i szaleństwo z kuzynkami do 21.30.Myślałam, że się tym zmęczy ale gdzie tam.. przewalał się na łóżku do 23 a teraz już hasa tacie po głowie. A ja bym tak jeszcze pospała...

A jakie plany macie na kolejne dni Świąt?

hej, kobietki...
ja właśnie niedawno wróciłam od rodzinki, byliśmy tam od obiadku, przez słodkie i kolację...
mały zjadł trochę, pobawił sie z kuzynką swoją, poszalał z nią, trochę miałam spokoju :-D
obżarstwo okropne w te święta.... tylko śniegu brak i mroziku :-D za to deszczu pod dostatkiem i temperatury 15stopniowej :-D

reklama
hej
my wczoraj u teściowej a wieczorkiem przyjechali znajomi:tak: dziś późnym popołudniem jedziemy na 18-tke mojej siostry;-) wczoraj było u nas 13 stopni:szok: pogoda wielkanocna:szok: pospacerowaliśmy ponad 2 godziny:tak:

edit.
Madzikm Wszystkiego Najlepszego Sto Lat, Sto Lat...

Ostatnia edycja:
Do góry