reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
dziś dalsza cześć sprzatnka przed świątecznego:tak:

Magda śmiej się Natalka ma teraz 102cm:szok:

Soppana tej koleżanki synek co pisałam o nim wcześniej to wg mojej wagi domowej ma 8kg:szok: 4 miesiące skończy 29 grudnia:szok:

Magda nie zazdroszczę łóżka przesikanego:no: wczoraj przyjrzałam się naszemu materacowi i też w zaciekach ale więcej tych wymiotnych niż sikowych:sorry: przy rota Natalka tak mi załatwiłam materac:sorry: Maja jak podrośnie to trzeba będzie zmienić:tak:

o tym łóżku to pisałam ja Agata heheheh
łomatko 8kg ale kawał chłopa

Hello :-)

Dzwoniłam do tej poradni diabetologicznej i pani powiedziała, że muszę mieć skierowanie od lekarza co przyjmuje na NFZ. Głupie to jest :eek:. No cóż, pójdę do lekarza rodzinnego to mi przepisze.

ja jak słyszę skierownie i NFZ to mi od razu się scyzoryk otwiera w kieszeni
człowiek nieraz potrzebuje natychmiastowej porady specjalisty a tu kolejka na pól roku

byliśmy na spacerku mróz juz poszedł w siną dalll odwilż taka że szok w ogóle po chodnikach z wózkiem nie da sie chodzić bagna normalnie sa
kupiłam pszenice do Kutii i zaraz namaczam by jutro wymieszać by się 2 dni przegryzła i rybkę po grecku zrobię
a pierogi łazanki i śledzika w śmietanie w Wigilie wolne mam to spokojnie wyrobię sie z tymi potrawamy

reklama
Agatulko pisząc tego posta cały czas myślałam o Tobie nie wiem co mi się pokiełbasiło:zawstydzona/y:

jakis chochlik przyszedł i namieszał:pPP

my wyjelismy ozdoby z torby przyniesione ze żłobka i przedszkola
zaniosłam do żłobka panią-ciocią czekoladki kurde tylko zapomniałam by i do przedszkola zanieść wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
rosołek grzeje a o 14 30 do pracy wybywam szwagiereczka wpadnie na pół godziny zanim mężuś wróci
a ja sie pochwalę kolejne 2kg mi zeszło :szok::szok:weszłam na magiczną liczbę z przodu 4 heheh bo 49,5 ale juz nie 54 ihih wiec jestem mega hepyy
musze się tylko pilnować w Święta ale biorę przykład z Roksi bez orbitreka ale ćwiczę

Agatulka ja na moim orbi. wczoraj jechałam 60 minut czyli 5,5km:tak: ale u mnie musi się 6 pokazać z przodu:zawstydzona/y: na razie jestem tydzień z orbi i z kg było tak samo jak jest:confused2:

mi służy regularny tryb dnia że tak powiem
i w pracy też sporo sie narobie fizycznie więc 2 w jednym często się śmiejemy w pracy że mamy fitness za który nam płacą :-D:-D:-D

Roksi mi kiedys trener fitnes doradził by podczas ćwiczeń sie grubiej ubierać szybciej się człowiek poci i chudnie

zupka zjedzona jeny Maks ma taki apetyt zjadł 2 laterze ale takie do zupy dla dorosłych :szok::szok: jak byliśmy w żlobku to opowiadały że mu wróćił porządnei apetyt po ostatniej chorobie i widać na tablicy wagowej jak z 13 300 zrobiło sie podczas choroby 12 800 i teraz znowu 13 300 było ale wazyłam go u teściów i było juz więcej w święta penwie zaś utyje hehehe bo lubi wsioo a pierogi kocha

ja sie do pracy szykuje i do niedzieli spokój

u nas też chlapa. i plus 6 ;-)
blue ja dziś dzwoniłam do mojej starej poradni żeby zarejestrować się, a pani mi mówi, że to trza być ze skierowaniem wcześniej i dopiero wyznaczają termin, ale zrobiła mi wyjątek i zapisała na połowę lutego... masakra

blue ja dziś dzwoniłam do mojej starej poradni żeby zarejestrować się, a pani mi mówi, że to trza być ze skierowaniem wcześniej i dopiero wyznaczają termin, ale zrobiła mi wyjątek i zapisała na połowę lutego... masakra
Mnie się na szczęście udało zapisać telefonicznie - na 13 stycznia. Ale mi babka powiedziała, żebym się nastawiła że spędzę tam pół dnia :szok:

Mnie się na szczęście udało zapisać telefonicznie - na 13 stycznia. Ale mi babka powiedziała, żebym się nastawiła że spędzę tam pół dnia :szok:
eee tam Blu poświecisz brzuchem i będzie szybciej;-) no chyba że trafisz na same ciężarne:confused2:

a propos zlanego łóżka to właśnie moja wstała z drzemki:confused2: a nie miałam w planach prania jej pościeli bo niedawno kupiłam nową:confused2:

eee tam Blu poświecisz brzuchem i będzie szybciej;-) no chyba że trafisz na same ciężarne:confused2:

a propos zlanego łóżka to właśnie moja wstała z drzemki:confused2: a nie miałam w planach prania jej pościeli bo niedawno kupiłam nową:confused2:
No właśnie tam same ciężarne przychodzą, bo to taka specjalna poradnia :eek:

Karol trzeci dzień z rzędu nie śpi w dzień. Pod wieczór jest nieznośny. I wcale nie pada o 19 :no:. Wczoraj o 21 dopiero udało się go zapędzić do łóżka, ale przynajmniej zasnął szybko.

reklama
Hejka dziewczyny :-) ostatnio malo pisze taki zapiernicz mam :eek:

odnosnie swojej wagi to ja sie nie wypowiadam :no: wrrr :zawstydzona/y:

Agatulka - a Tobie gratuluje zgubienia kiloskow :tak: mususz byc bardzo szczuplutka :tak:moze wstawisz jakies zdjecie bo Ciebie nie kojarze chyba sie jeszcze nam nie ujawnilas ;-)

moja tez w dzien nie spi :no: i z zasypianiem wieczornym tez nieraz problemy :eek:

Do góry