reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
czesc dziewczynki.....ja tylko na chwilke chciałam się przywitać....w pracy odcilei mi znowu neta (ale mam nadzieje że szybko podłaczą) a w domku to na wszystko czasu brak....jeszcze teraz nam sie telewizor rozpie.....i wógle wszystko znowu pod górkę :-(dzisiaj idziemy z Wiktorią na mikołaja, mam nadzieje że sie go nie bedzie bała
uciekam bo zaraz spadamy malowac łazienkę u mojej babci (urwanie głowy ze wszystkim normalnie)

miłego dzionka wam zycze:-)

Hej, poszliśmy dziś rano do reala po pampki dla Miśki bo są po 44zł i od razu kupiliśmy za dziadka parking wadera z drogą za 57,95 :-)w sklepie z zabawkami taki sam kosztował 99zł! Przy okazji zrobiliśmy troche zakupów świątecznych. Trudno było ukryć przed Ignasiem to wielkie pudło, ale powiedzieliśmy,że to dla dziadka ;-)

cześć
a my właśnie wróciliśmy niedawno z koncertu, grała M. Anioł, nie wiem czy któraś kojarzy dziewczynę :p Krzyś nie chciał wracać, ale mi sie chciało siusiu... :-D

Hej :-) u nas butki Nuny juz wystawione ;-) tylko chyba za duzo to ten Mikolaj do nich nie zmiesci ;-)

dzisiejsza rozmowa mojej Niunki z wiaderkiem (do piaskownicy) w wannie :

- hallo piasek?
-slyszysz mnie?
-chce isc na plaze ...

:-D:-D:-D

hej:tak:
u nas wszystko gotowe worek mikołaja czeka w garażu;-) święty przychodzi o 8 bo jego córcia baletnica o 9 mia występ:tak:
popołudniu mykamy w stronę Katowic:tak:

hej, my pospaliśmy do 8, byliśmy już zobaczyć Mikołaja i na Mszy też był Mikołaj, nawet mały dostał czekoladkę ;-)
dziś mi głowa pęka i najchętniej poszłabym spać... :-(

reklama
Do góry