reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
N. zrobiła się mamusiowata i karmi lakę zawija ją w becik i nosi na rączkach:-D

Blu bidulo:-( a może posmaruj sobie dziąsło tym żelem znieczulający dla dzieci na ząbkowanie:tak: rtg nie możesz zrobić jedynie apapem możesz się poratować:tak:

reklama
Rany, co za dzień... Padł mi dysk w komputerze i nie wiadomo czy uda się odzyskać dane. Ale ponieważ i tak nie miałąm co robić, to się przeszłam do dentysty. Wcześniej wzięłam jeden ibuprom, bo stwierdziłam że lepsze to niż stan zapalny. Po ibupromie uspokoił się ten pulsujący ból od kości, ale dziąsło było strasznie spuchnięte i zauważayłam, że jest tam ropa :szok:. No więc poszłam do dentysty i tam mi pani przepłukała to wodą utlenioną i założyła maść z antybiotykiem. Opuchlizna torchę zeszła i na razie mnie nie boli tak samo z siebie (tylko samo dziąsło jak się dotyka). Jutro mam się zgłosić na powtórkę zabiegu.
W ogóle to powiedziała, że wcale nie musi tam być zęba, może tak samo z siebie zapalenie się zrobiło...

Bluu bardzo wspólczuje ale sie nagle przypomniało zabkowi
ja w 2 ciązy cierpiałam bo miałam dziurę i jak poszłam 1 raz w 9 miesiącu ciązy to jej odjechałam i mnei karetka prawie przejeła bo spadło nagle ciśnienei i dentystka była biała jak papier tak sie wystraszyła a za drzwiami mój tata czekał bidny z Zuzą a lekarze wbiegali szybko do mnie a ja tylko zemdlałam wiec potem na żwyca mi go truli i robili uuuu ciezkei wpsomnienia

dzis zabiegany dzionek czekam aż ostygna ziemniaki i kopytka robić bede brak balkonu by przyspieszyc

Rany, co za dzień... Padł mi dysk w komputerze i nie wiadomo czy uda się odzyskać dane. Ale ponieważ i tak nie miałąm co robić, to się przeszłam do dentysty. Wcześniej wzięłam jeden ibuprom, bo stwierdziłam że lepsze to niż stan zapalny. Po ibupromie uspokoił się ten pulsujący ból od kości, ale dziąsło było strasznie spuchnięte i zauważayłam, że jest tam ropa :szok:. No więc poszłam do dentysty i tam mi pani przepłukała to wodą utlenioną i założyła maść z antybiotykiem. Opuchlizna torchę zeszła i na razie mnie nie boli tak samo z siebie (tylko samo dziąsło jak się dotyka). Jutro mam się zgłosić na powtórkę zabiegu.
W ogóle to powiedziała, że wcale nie musi tam być zęba, może tak samo z siebie zapalenie się zrobiło...

uuu ale dzień nasz dysk który ostatnio oddał dymek dało sie jednak reanimowac tzn po kilku dniach mąz go odpalił właczył sie zgrałs zybko zdjecia i dokumenty na płytę i jakiś czas chodził dysk bo to komp u dzieci w pokoju a teraz padł juz całkiem a że nie potrzebny im jeszcze komputer bo tylko na mini mini grali wiec stoi sobie pewnei po nowym roku pomyślimy o nowym dysku a moze trafi sie gdzie okazjonalnie kupić

Blu, łącze sie z tobą w bólu zęba, bo mi też sie wyrzyna, ale na szczęście nie spuchłam i bobodent pomaga. Mój odwyk od słodyczy był dziś wystawiony na ciężką próbę, bo przyniosłam z pracy wielką reklamówke słodyczy:-) do tego maskotka kubuś puchatek i jakieś firmowe gadżety - ale sie Ignaś cieszył. My też, bo mamy 3 paczki do zrobienia, wiec choć słodycze z głowy :-)

Hello :-)

Z ząbkiem (a raczej dziąsłem) już lepiej, chociaż trochę jednak boli. Ale nie tak, jak wczoraj rano.

Wczoraj wieczorem byliśmy w realu i kupiliśmy prezent mikołajowy dla K. - zestaw Duplo. Zestaw kosztował 129 zł, ale oddali nam 20 zł w bonach - taka promocja była :-). Prezent dostanie jutro, bo potem będzie Mikołaj w Świecie Książki i nie chcę tego rozkładać na 2 dni.

reklama
hej:tak:
u nas prezenty też gotowe:tak: kupiliśmy Lego karmienie w zoo, zestaw zwykłych duplo zoo, domek- konewka fifi i planuje dokupić jutro ze 3 książki:tak: to wspólne prezenty od nas i dziadków:tak: a rano w niedzielę ma przyjść znajomy przebrany za mikołaja i wszystkie prezenty będzie miała w worku:-D

blu to super że mniej już boli:tak:

Do góry