reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej, ale sie nie wyspałam, bo Ignaś spał wczoraj po południu i wieczorem latał do 23.30! Oglądaliśmy sobie zabawki w necie i wybraliśmy coś dla Michalinki, bo Ignaś teraz dostanie książke mali einsteini a pod choinke kupi dziadek garaż wadera :-) chyba przydałby sie pokój na same zabawki!

reklama
Dobry Wieczór!:-)

blue fajnie, że dziąsło przestało dokuczać:tak:
kupiłyśy te same klocki, z tym, że ja dała 149 zł i bez bonów:confused2: kupiłam w weekend a jeszcze w czwartek była promocja, że oddają 40 zł w bonach:cool:

roksi ciekawe jak Nati zareaguje na Mikołaja w domu? prezenty wypaśne;-)

ja klocki zostawiam na gwiazdkę, od Mikołaja zapakowała:gumeczki i spinki - to było największe marzenie;-) gra Kot w worku, zestaw puzzli (w Lidlu 24,90 10 układanek od 9 do 60 elementów, malowanka.
Od babci dostała wózek w takich rozmiarach, d końca ery bawienia się wózkiem ma starczyć, ogromny jest:szok:;-)WÓZKI DLA LALEK FIRMY DYMEX WYSYLKA GRATIS!!! (833459676) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

kupiłyśy te same klocki, z tym, że ja dała 149 zł i bez bonów:confused2: kupiłam w weekend a jeszcze w czwartek była promocja, że oddają 40 zł w bonach:cool:
Pewnie w Carrefourze kupowałaś? Fajna była ta promocja z bonami, ale ceny mają sporo zawyżone :crazy:
Ten zestaw na allegro widziałam za 109 zł z przesyłką :szok:

Dobry Wieczór!:-)

blue fajnie, że dziąsło przestało dokuczać:tak:

roksi ciekawe jak Nati zareaguje na Mikołaja w domu? prezenty wypaśne;-)

ja klocki zostawiam na gwiazdkę, od Mikołaja zapakowała:gumeczki i spinki - to było największe marzenie;-) gra Kot w worku, zestaw puzzli (w Lidlu 24,90 10 układanek od 9 do 60 elementów, malowanka.
Od babci dostała wózek w takich rozmiarach, d końca ery bawienia się wózkiem ma starczyć, ogromny jest:szok:;-)WÓZKI DLA LALEK FIRMY DYMEX WYSYLKA GRATIS!!! (833459676) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

wózek jak dla dziecka taki wielki wow

cześć kobietki
soppana zgadza się... u nas duży dom, to i te zabawki jakoś sie rozkładają, ale i tak jest ich duuuużo

tak jak mieliśmy 4 pokoje w każdym zabawki sie walały w końcu wprowadziłam zasadę bawimy się tylko w swoim pokoju w d pokoju jak pozwole i to puzzle lub klocki

Hej, ale sie nie wyspałam, bo Ignaś spał wczoraj po południu i wieczorem latał do 23.30! Oglądaliśmy sobie zabawki w necie i wybraliśmy coś dla Michalinki, bo Ignaś teraz dostanie książke mali einsteini a pod choinke kupi dziadek garaż wadera :-) chyba przydałby sie pokój na same zabawki!

tak osobny pokój
my właśnie dumamy nad tym garazęm lub torem wadera zobaczymy po 10 idziemy na łowy oby mi Muszkieterek nei wykupili heheh dla Zuzi

Roksi ;-);-) Agatulka, ta droga od wadera fajna jest, ale Ignaś nie bawi sie tymi ichnimi autkami tylko resorakami hot wheels. Jak dziadek kupi garaż to mu kilka dokupimy.

ładny ten wózeczek... jak prawdziwy :-D ja na mikołajki dam małemu tylko słodycze, a na świeta będzie miał prezenty... u nas zawsze na mikołajki były słodycze, a na gwiazdkę dopiero prezenty takie ekstra ;-)

reklama
Do góry