reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej

Roksi - stawiam sie na bacznosc :rofl2:

dopiero dzis mam wolne :confused2: ostatnio non stop do pracy chodzic musze :cool: i wtedy jakos weny do pisania brak :zawstydzona/y:

My dzisiaj wieczorkiem wybywamy do znajomych :tak:

hej!

roksi duża buźka za to opierdzielenie, kocham Cię:-D ubawiłam się:-D
Jak często je Majeczka w nocy? te pobudki są najgorsze:dry: a na leżąco/śpiąco Ci nie lepiej?
Czy Ty też tak masz: porządek w domu =porządek w życiu? mi od razu łatwiej funkcjonować jak czysto jest.

ewelina dobra niania to prawdziwy skarb!
my wieczorem...jedziemy na zakupy, ale atrakcja:-p

Dzień Dobry:tak:

roksi duża buźka za to opierdzielenie, kocham Cię:-D ubawiłam się:-D
Jak często je Majeczka w nocy? te pobudki są najgorsze:dry: a na leżąco/śpiąco Ci nie lepiej?
Czy Ty też tak masz: porządek w domu =porządek w życiu? mi od razu łatwiej funkcjonować jak czysto jest.
Madzikm w nocy karmię na leżąco ale boję się zasnąć bo N może przyjść w nocy i niechcący pakując się do łóżka może przygnieść M:confused2: dziś M przespała karmienie ale to o 23:confused2: a z porządkiem jest tak jak piszesz:tak: jak mam czysto w mieszkanku to aż mam lepszy humor i samopoczucie:tak: najgorsze jest jak szukam czegoś i nie jest na swoim miejscu po co mam się denerwować i stresować wolę mieć porządek:tak:
hej, roksi...
a nie mam weny ostatnio kochanie/....
fajnie macie z nianiami ;-)
Magda czasami tak jest że siedzi się przed kompem i nie wiadomo co napisać;-)

Witam z rana ale pokimałam zuza mni obudziła a męska czśc rodziny jeszcze śpi :szok::szok:

Roksi ja tz mam napady sprzatania traz cos mi ucikły hehh al porzadek musi być inspirowały mnie często te babki z "porządek musi być" oraz "Amfija "-Perfekcyjna Pani Domu

my wczoraj wieczorem u teściów na kolacjo-imprezie bylismy mama wróciła ledwo żywa i padła trupem heheh

Magda oby gorszy humor poszedł sobie w siną dall

Sopana to wspólczuje nie przespanej nocy aahh te małe szkraby
ale koleżanki babci sie trafiły zarobicie sobie :)))

Sandi a ja ciagl na popołudnie chyba mi taka dziwna zmianę przypisali w ponidziałek 1 raz na 9 ide do pracy a potm ciagle na 15 ale w domu co nieco zrobię gorzej że z maluchami nie widzę się zbytnio

Dzień Dobry:tak:

Madzikm w nocy karmię na leżąco ale boję się zasnąć bo N może przyjść w nocy i niechcący pakując się do łóżka może przygnieść M:confused2: dziś M przespała karmienie ale to o 23:confused2: a z porządkiem jest tak jak piszesz:tak: jak mam czysto w mieszkanku to aż mam lepszy humor i samopoczucie:tak: najgorsze jest jak szukam czegoś i nie jest na swoim miejscu po co mam się denerwować i stresować wolę mieć porządek:tak:

Magda czasami tak jest że siedzi się przed kompem i nie wiadomo co napisać;-)

nooo właśnie, roksi, a zwłaszcza jak się nie ma doswiadczenia w omawianym temacie :-D
agatulka, ja nie mam złego humorku ;-) po prostu nie ma weny...
a co do porządków, to pamiętam, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami, jako małolata, powiedzmy, to często nachodziła mnie ochotka na porządki późno w nocy, i potem w soboty odsypiałam hyhyhyhyhy

hej

a ja się biorę za prasowanie, bo nie mogę tego zostawić na tydzień, bo i tak nie będę miała kiedy tego zrobić:eek:, a wczoraj leniuchowalismy cały dzień:szok:, drzemaka razem z Piotrusiem, zabawy, wieczorem kolacyjka z winkiem:rolleyes:, a dziś się trzeba przygotować do pracy:confused2:

Madzik, a ospa się pojawiła, czy nie? u kuzynów Piotrusia, z którymi się bawił dzień przed wysypką, jeszcze po 2-ch tygodniach się nie pojawiła:no:, ten tydzień będzie decydujący:szok::sorry:

Roksi debiutantki nie opierdzieliłaś:no::rofl2:, a też nam się zapodziała

miłej niedzieli;-)

reklama
Ignaś je buraczki:szok: aż trudno uwierzyć... i jeszcze mówi, "mi smakuje buraczka":-) do tego ryż i gulasz z mięsa mielonego na obiadek:-) a zaraz idziemy odpoczywać, chociaż nie liczę na to, że którekolwiek zaśnie...

Do góry