Lajla83
Fanka BB :)
ja magluje drugą serię Dr. House:-)CO ROBICIE WIECZOREM?
Soppana moja jak z zegarkiem co 3 godziny mogłaby zacząć przesypiać;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja magluje drugą serię Dr. House:-)CO ROBICIE WIECZOREM?
Madzikm w nocy karmię na leżąco ale boję się zasnąć bo N może przyjść w nocy i niechcący pakując się do łóżka może przygnieść Mroksi duża buźka za to opierdzielenie, kocham Cięubawiłam się
Jak często je Majeczka w nocy? te pobudki są najgorszea na leżąco/śpiąco Ci nie lepiej?
Czy Ty też tak masz: porządek w domu =porządek w życiu? mi od razu łatwiej funkcjonować jak czysto jest.
Magda czasami tak jest że siedzi się przed kompem i nie wiadomo co napisać;-)hej, roksi...
a nie mam weny ostatnio kochanie/....
fajnie macie z nianiami ;-)
Dzień Dobry
Madzikm w nocy karmię na leżąco ale boję się zasnąć bo N może przyjść w nocy i niechcący pakując się do łóżka może przygnieść Mdziś M przespała karmienie ale to o 23
a z porządkiem jest tak jak piszesz
jak mam czysto w mieszkanku to aż mam lepszy humor i samopoczucie
najgorsze jest jak szukam czegoś i nie jest na swoim miejscu po co mam się denerwować i stresować wolę mieć porządek
Magda czasami tak jest że siedzi się przed kompem i nie wiadomo co napisać;-)