reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzięki Madziu, już widać nawet gołym okiem, że zdrowieje:-D, dziś po powrocie z pracy pokazywał mi jaki był wesoły, robił jakieś śmieszne podskoki, miny, mieliśmy niezły ubaw z niego;-)
a teraz małly próbuje zasnąć, a ja cichutko siedze, co by mu nie przeszkadzać;-)

Roksi jak mała:confused2:

Madzik są krosteczki:confused2:

Sandi, hop hop;-)

moja też walczy z zasypianiem:confused2:
Ewelina super że Piotruś już wesolutki jak rozrabia to już zdrowy;-)
Pszczółka dziś bez kupki:confused2: ale nie męczy się bo wczoraj zrobiła myślę że jut:confused2:o zacznie się stękanie:-( położna nadal kazała lacido podawać, masować i tyle

mykam Dr House oglądać na razie jestem na pierwszej serii na 15 odcinku:sorry:

Hop hop Ewelinka ;-):-)

ja dzisiaj pomimo cichych dni w malzenstwie mam extra humorek wpadla znajoma do mnie na piwko i sie nastroj poprawil :rofl2::cool2:

Roksi - oby jutro kupka pojawila sie :tak:

witajcie :)))
mimo wolnego trza o 6 wstać bo dziadki Zuze zawożą do przedszkola w poniedziałek zaspałam dzis mnie mąż upilnował tel bo u Zuzi bal jest

Sandi widać koleżanka poprawiła humor i o jakiej ty tu porze bywasz

Roksi widze juz jao tako normuja się kupki mimo że nie codziennie mama będzie profesjonalna masażstka brzusia :)) gdzie leci Hause?????

Ewelina to mały cyrkowiec sie ci pojawił?? super że synek zdrowieje to najważniejsze

hej:tak:
coś ponuro znów:confused2:

Sandi czasem dobre są takie dni;-) najprzyjemniejsza część to godzenie;-)
Agatulka ja mam ściągniętego :tak: chyba na tvp2 widziałam 5 serię i chyba ostatni odcinek (obejrzałam z n kilka ostatnich z serii 5 i mnie wciągnęło) na AXN leci czwarty sezon

dzeień bry:-)
Roksi, u nas też nie ma kupki codziennie, trochę ostatnio pofolgowałam z dietą karmiącą i Michaszkę wieczorem bolał brzuszek, tez masowałam, kolana do brzucha, nosiłam brzuszkiem do dołu, ale tu wiem, że to ja:zawstydzona/y: bo np na chrzciny jadłam sałatkę z porem, galaretkę w której był groszek itp:zawstydzona/y: teraz wróciłam do diety kurczakowo- marchewkowo-ryżowej:-D i jest OK:tak: tzn nie jem codziennie tego samego ale zamieniam np ryż na ziemniaki, kurę na schab a marchew na buraki:-) ze słodkości herbatniki:-prano mała kawa a ok 17 meliska coby nie było kłopotów z zasypianiem:tak:
Sandi, nie ma to jak odstresować się z koleżanką przy piwku;-)
Ignac wczoraj dorwał metr krawiecki, udawał że jest doktorem i mierzy mnie w biuście:eek: pytam się ile panie doktorze a on do mnie "sto dwieście kilo":szok::-D "musisz brać tabletkę twoją":eek:

reklama
Roksi ja od niedawna jego fanką jestem ale te na 2 udało mi się chyba wszystkie obejrzeć a na axn serio wcześneijsze i nieraz dumam co i jak bo zapominam ze ogladałam dalszą serie :pP czekam na kolejna serie licze ze jest lub będzie

Soppana jakie powiedzonka ma twój synek wow az wesoło mi się zrobiło
jeny te diety warzywno mięsne heheh ale figurze to służy nie tylko brzuszkowi maluszka :))

ja mus na dnaich chyab do teściowej iśc się zważyć bo od kąd zaczełam prace nei ważyłam się a po spodniach widać lekkie luzy no chyba że france się w praniu rozciągnely :-p:-p

Do góry