reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam

Agatulka w stanach jest już szósty sezon:tak:

Miloku
trzymaj się kochana i nie daj się powiem ci że czasami tez mi się chce wyć ze zmęczenia:-( poszłam spać o 1 o 2 karmiła o 3 zasnęłam:confused2: o 5 znów karmienie o 6 zasnełam N przyszła do nas o 8:confused2: i tyle mojego spania:wściekła/y:

Madzikm
ospa wykluwa się długo

Blu
już w pracy z górki co:confused: odpoczniesz troszkę w domku:tak:

Witam

Agatulka w stanach jest już szósty sezon:tak:

Miloku
trzymaj się kochana i nie daj się powiem ci że czasami tez mi się chce wyć ze zmęczenia:-( poszłam spać o 1 o 2 karmiła o 3 zasnęłam:confused2: o 5 znów karmienie o 6 zasnełam N przyszła do nas o 8:confused2: i tyle mojego spania:wściekła/y:

Madzikm
ospa wykluwa się długo

Blu
już w pracy z górki co:confused: odpoczniesz troszkę w domku:tak:

czyli jest coś dalej heheh to już mi lżej

cześć kobietki:* Milego dnia wam życzymy ;-)

dzień dobry dzień dobry

Hello :-).

W końcu jakieś słonko się przebiło przez chmury...

Już odliczam dni :-D

tak potwierdzam zaa oknem pogoda jak w pazdzierniku ehehhe a nie pod koniec listopada
ciekawe kiedy zima najdzie i czy zabije te wirusy okropne
mały mnei maltretuje kolejny dzień bajką czeską sąsiedzi łomatko ta muzyczka mnei juz rozbraja więc w tle mam radio:pP
chyba czas zabrać się za sprzatanie do 14 mam czas obiad mus zrobic dziś taka niby sałatka makaron z kurczakiem w sosiku

Blu nie dziwie się:-D

czekamy jak Majka wstanie, zje i uciekamy na spacer:tak:
muszę jeszcze gdzieś po drodze dopaść szczypiorek:tak: bo w szpitalu zaserwowali na śniadanko pastę jajeczną tak pyszną że szok:szok: a przepis prosty jaka ugotowane na twardo zmiksowane na pakę plus sól i szczypiorek :tak: pycha:-)

Blu nie dziwie się:-D

czekamy jak Majka wstanie, zje i uciekamy na spacer:tak:
muszę jeszcze gdzieś po drodze dopaść szczypiorek:tak: bo w szpitalu zaserwowali na śniadanko pastę jajeczną tak pyszną że szok:szok: a przepis prosty jaka ugotowane na twardo zmiksowane na pakę plus sól i szczypiorek :tak: pycha:-)

heheh u nas to najlepsza potrawaaa jest dodaje starty ser jeszcze jesc smaczna
a jak chcesz oddaj puszkę tuńczyka odsączonego też polecammmm

licznik mi wymienili bo prądu niby nie zuzylism nic hehhe więc wymienili czekać jaki wymyślą rachunek bo obecnie mam 5 kwitów po 10 zł aż :szok::szok:

Heloł :-p

Madzik - i jak tam Zoska?

my juz mamy poobiadkowane :-p spagetti na szybkiego i na to serek starty :tak:;-)...nic mi sie nie chce ,a dzisiaj jeszcze do pracy ide :confused2:

hej,
my dziś obiad po polsku - ruskie pierogi:-D zrobiłam dosłownie 25 dopóki Misia spała po spacerze. Ignaś wtrynił 5. Dziś został w domu, bo troche ma katar, nie wiem ja tam sie boje tej grypy, zwłaszcza jakby dzieci miały zachorować:eek:

reklama
Do góry