reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witka!

Dzięki za troskę:-) okazało się, że to nie ospa tylko niezidentyfikowana wysypka, w izolatce czekała z nami dziewczynka, która miała ospę także wypatruję kropek:sorry:
Wczoraj wieczorem były wymioty - już nie wiem co o tym wszystkim myśleć:eek:

soppana super teksty ma Ignaś:-D
Zosia zawsze na pytanie ile mnie kocha odpowiada 5 kilo:-D

sandi co mężulo przeskrobał?:rofl2:

dziewczyny jak się usuwa zdjęcia z fotosika, wiecie? bo mam już pełno a chciałam Wam pokazać co nie co;-)

Witka!

Dzięki za troskę:-) okazało się, że to nie ospa tylko niezidentyfikowana wysypka, w izolatce czekała z nami dziewczynka, która miała ospę także wypatruję kropek:sorry:
Wczoraj wieczorem były wymioty - już nie wiem co o tym wszystkim myśleć:eek:

soppana super teksty ma Ignaś:-D
Zosia zawsze na pytanie ile mnie kocha odpowiada 5 kilo:-D

sandi co mężulo przeskrobał?:rofl2:

dziewczyny jak się usuwa zdjęcia z fotosika, wiecie? bo mam już pełno a chciałam Wam pokazać co nie co;-)

czyli nadal może być ospa jak była młoda narażona
co do fotosika u mnie przy zdjęciu jest opcja usuń

Madzik, co za pech:sorry:,
ale z tym wykluwaniem się, czy zarażeniem ospy, to różnie jest, Piotrka kuzyni, z którymi się bawił prawie2tyg temu, nadal nic nie mają, może się nie zarazili:confused2:

ale mam lenia:eek:, a na dodatek jestesmy sami z Piotrusiem:-(

dzień doberek ;-)

Witka!
niezła ta Twoja córka...
co do fotosika to tak jak któraś juz tu pisała, ale po co usuwać, skoro chcesz pokazać? Nie lepiej linka wrzucić?

ale mam lenia:eek:, a na dodatek jestesmy sami z Piotrusiem:-(

ja dzis też lenia mam, nawet na spacerku nie byliśmy

hej kobitki
jestem padnietea a tristan daje ostro popalic
czy to znowu jakis etap buntu ??
kluci si epyskuje , bije mnie gabrysia , sika w gacie od 2 dni , no okropny .
nie wiem czy to prze przeprowadzke i przez to ze malo czasu dle nie go mam , czy co
koszmar jakis
wszystko mama musi robic
i jak jak taki wol
gabrysia na rekach tristana przy nodz e,albo na dugiej rece a jak ewentualnie ktorycs zwolni mi rece to pakuje ,albo ropakowuje
dzisiaj w szkole zaslablam z przemeczenia
nie daje juz rady ,maz pomaga jak moze ,ale z aduzo nei moze bo pni tylko mama i mama
uciekam spac nie wiem kiedy znoiwu zajrze
wybaczcie mi musz echyba jakos przczekac ten okres
pozdrawiam

reklama
Do góry