reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej my dzisija niewyspani

tristan cierpial na jaks bezsennosc , kurcze poszed spac 0 20.30
obudzil sie o 2 i do 6 nie spal . przyszedl do nas i walas sie nam po plecach
wkoncu wywalilag do siebie i zasnal ,wstak o 9,30
a ja o 7 bo gabiniowi sie jesc zachcialo |:(
i jeszcze jak na zlosc weekend buuu

a ja wlasnei pedaluje , chlopaki wcinaja flipsy wiec korzystam z chwilei :))
milego dnia kobnitki

reklama
agatulka ja tez mam dzis powera, podłogi wyszorowane, dziecko siedzi na ogródku z babcią, a ja bym coś jeszcze porobiła tylko nie wiem co hahahahahah, na razie czekam, aż mi głowa wyschnie hahahahha

He he, właśnie wstaliśmy z małej drzemki tzn ja i Michalina,chłopaki oglądali bajke na dvd :-)spacerek też zaliczony, bo o dziwo słońce było. Teraz Ignaś się pokłada,ale nie dam mu spać, pobawimy sie kolejką :-)

Witajcie!

U nas też kosmiczny dzień ze spaniem:eek: rano się martwiłam bo spała do 9.30:szok:, nie kładłam jej w dzień i padła teraz. Do północy zatem będziemy mebelki skręcać:-)

sandi jej ale Was męczy, zdrowiejcie kobitki!

roksi widzieliśmy Twoją szafę w Witku, pakowna bardzo:tak: ale nam się nie zmieści bo mamy skosy, szkoda bo ładniutka:tak:
Biedna Majeczka z tymi kupkami, a z tym Espumisanem próbowałaś?

Pisałyście dawno temu o mopach z Viledy, nie pamiętam jakie byly opinie...zastanawiam się nad kupnem...proszę napiszcie czy dobrze odciska wodę ten mechanizm na wiadrze, czy dobrze można bez moczenia rąk? czy dobrze zbiera bród? zostawia smugi?
z góry dziękuję za odpowiedzi:-)

madzikm ja jestem zadowolona z tego mopa z viledy... Wczoraj czy przedwczoraj jak byłam z babcią w sklepie to widziałam jeszcze inna wersję i nie wiem jaka tamta wersja jest, tzn tam jest tylko inny wkład na mopie....
madzikm współczuję Ci z tą drzemką Zosi...

ja mam podobny do wiledy ale ten płaski zadowolona jestem
obiad zjedzony
a teraz mam małego gościa szwagier syna przyprowadził do opieki hmm nie odmówiłam bo głupio choć wiem że ja do nich nie będe prowadzi moich bo tam nie miał by kto pilnować

Cześć kobitki....

Roksi biedna Maja...może rzeczywiście odstawiaj po kolei chociaż bedziesz wiedziała od czego....bo jak ja mojej tuśce zaczęłam dawać po połowie czopków
(bo moja tez ma kłopoty od urodzenia) to lekarka mnie opieprzyła że się tylko mała przyzwyczai....Mam nadzieje że Twojej Pszczółce przejdą te boleści...

A jeśli chodzi o basen, to my chodzimy do szkółki pływackiej dla niemowlat i małych dzieci...woda super bo ozonowana i temp. wody zawsze powyżej 30...także cieplutko - specjalnie dla takich maluchów

Heloł ..my chore :wściekła/y: wrrr nie wspomne ,ze 3tygodnie temu tez lezalysmy z goraczka :wściekła/y: masakra jakas :confused2:
Sandi my też co miesiąc chorujemy....równy miesiąc temu tez Tuśka była ze mną chora...i teraz dopiero wyszłyśmy z przeziębienia....ale moja lekarka mówiła, że przy takiej pogodzie to niestety tak będzie...

uciekam położyć małą, bo mi jeszcze buszuje

reklama
u nas też super pogoda:tak:
a ile taki mop wypasiony kosztuje:confused: czyli rozumiem że jest wiaderko z taką wyżymaczką:confused:

Kasia już sama nie wiem:-( jak bym miała pewność że pszczółka nie będzie miała problemów z brzuszkiem przy mleku modyfikowanym to odstawiłabym pierś bo żal mi jak tak się męczy:-(

Do góry