magdajucha
mamunia Krzysiunia
roksi tak, jest taka wyżymaczka do tego mopa, jest świetny serio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
muszę zakupić taki sprzęt bo mam już dość tego zwykłego moparoksi tak, jest taka wyżymaczka do tego mopa, jest świetny serio
Blu właśnie też tego obawiam się dwa dni temu mała puszczała dużo gazów i myślałam że w końcu coś się uda zrobić bez wspomagaczy. Maja może nie płacze jakoś wybitnie tylko popłakuje, stęka i pręży się. Zobaczę co wymyśli położna jak przyjdzie we wtorekRoksi, mnie się wydaje że po modyfikowanym może być tylko gorzej . Pamiętam, że jak K. dostał modyfikowane, to zaraz kupki się zrobiły bardziej twarde. A Maja płacze przy tym prężeniu? Dalej myślę, że to powietrze w brzuszku jej przeszkadza...
Madzikm Espumisan jest od 2 miesiąc życia także jeszcze nie dla nasroksi widzieliśmy Twoją szafę w Witku, pakowna bardzo ale nam się nie zmieści bo mamy skosy, szkoda bo ładniutka
Biedna Majeczka z tymi kupkami, a z tym Espumisanem próbowałaś?
Kasia poszła kupa ale po czopku nie wiem co robić naprawdę ręce mi opadają nie mogę ładować w nią czopki ale tak się zdenerwowałam tym zachłyśnięciem że skapitulowałamRoksi no i jak tam Pszczółka ?? trochę lepiej czy dalej walczysz z brzuszkiem ????
blue u nas też dzis było pięknie
kasia mój mały na szczęście nie choruje, mimo różnej pogody itp
Cześć kobitki....
Roksi biedna Maja...może rzeczywiście odstawiaj po kolei chociaż bedziesz wiedziała od czego....bo jak ja mojej tuśce zaczęłam dawać po połowie czopków
(bo moja tez ma kłopoty od urodzenia) to lekarka mnie opieprzyła że się tylko mała przyzwyczai....Mam nadzieje że Twojej Pszczółce przejdą te boleści...
A jeśli chodzi o basen, to my chodzimy do szkółki pływackiej dla niemowlat i małych dzieci...woda super bo ozonowana i temp. wody zawsze powyżej 30...także cieplutko - specjalnie dla takich maluchów
Sandi my też co miesiąc chorujemy....równy miesiąc temu tez Tuśka była ze mną chora...i teraz dopiero wyszłyśmy z przeziębienia....ale moja lekarka mówiła, że przy takiej pogodzie to niestety tak będzie...
uciekam położyć małą, bo mi jeszcze buszuje
ja tez myślę Roksi że modyfikowane ją bardziej wymęczyRoksi, mnie się wydaje że po modyfikowanym może być tylko gorzej . Pamiętam, że jak K. dostał modyfikowane, to zaraz kupki się zrobiły bardziej twarde. A Maja płacze przy tym prężeniu? Dalej myślę, że to powietrze w brzuszku jej przeszkadza...
Cześć kobietki,,,,,
Ja już na nogach zawsze tak jest że jak można pospać to Tuśka mi nie daje....
Roksi no i jak tam Pszczółka ?? trochę lepiej czy dalej walczysz z brzuszkiem ????
uciekam robic mleko dla małej bo już mi brzęczy nad uchem ;-)
miłego dnia dziewczynki
roksi powinnaś być zadowolona, ja myję i drewniane podłogi i kafelki i inne i na każdej dobrze isę myje tym mopem, tylko u nas to by już trza było wymienić ten wkład, bo zaczyna brzydko myć i ślady zostawiaćWitam
muszę zakupić taki sprzęt bo mam już dość tego zwykłego mopa
kiedyś miałam takiego płaskiego mopa ale nie jakiś firmowy i nie zostawiał śladów za to te zwykłe na gresach polerowanych zostawiają czasami wolę umyć podłogę szmatą na kolanach bo przynajmniej widzę że jest czysta bez smug
I już po fajnej pogodzie
Agatulka, ty byś miała chyba najbliżej do Herbewa na basen.