reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Magada tak teraz czy masz jest dysplazja czy nie ma to robi się usg:tak:

Blu ale maleństwo:szok: a pamiętacie naszą Karolinkę miała 500g szkoda że jej mama dawno się nie odzywała

reklama
Roksi, właśnie zajrzałam na wątek o Karolince, ale ona ważyła 1kg.
Blu o to pomyliłam się;-) ale kilogram to też maleństwo:szok:

usg bioderek w porządku:tak: ale w szpitalu gdzie czekałam masakra:wściekła/y: dzieciaków z 10 na korytarzu obok blok intensywnej terapii, wejście przez izbę przyjęć gdzie co chwilę kogoś przywożą z wypadku i wożą na badania przez ten korytarz co siedzimy i czekamy na usg:szok: po 15 minutach z drzwi intensywnej terapii wywożą denata w worku:szok: normalnie szok:wściekła/y: dobrze że badania szły na bieżąco wiec byłyśmy tak 40minut ale już po 5 minutach żałowałam że nie poszłam prywatnie:wściekła/y: ale zależało mi by badanie zrobił ten sam doktor co badał Maje w pierwszej dobie:tak:

reklama
Roksi dobrze że bioderka sa oki
ale to co było w okół was jejku wspólczuje
Blu wspólczucia dla rodziców taka kruszynka
teksty Violki sa zawsze rewelacyjne sporo ludzi już mówi "dasz wiarę " hheheh

ja po 2 dniach szkolenia ufff przeżyłam od poniedziałku towar do sklepu wprowadzamy od świtu bo od 5 30 spotkanie jest ale ta pora wczesna i pewnie po to by udało się w 2 dni wyrobić
w piątek otwarcie jest dla Vip-ów a w sobotę dla wszystkich :cool2::cool2:będzie luduu
Blu wpadniesz:pPP

Do góry