reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

[*]
[*] dla maluszka

a tak w ogóle to dzień dobry

Roksi super że z Pszczółką wszytsko ok :-) och e-ciocie ją zauroczą chyba;-)

a my dzisiaj miałyśmy dzień pełen atrakcji...bo ja ostatni dzień na zwolnieniu więc poświęciłam go dla Tusi....no i wybrałyśmy się do groty solnej:-):-)ale było super, mam wielkie postanowienie chodzić tam co tydzień....no ale się zobaczy

jutro do pracy...niestety ale później na basenik z Tuśką

do juterka Dziewczynki

reklama
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

roksi ale poczekalnie ufff koszmar
u nas dzien fatalny
plecy bola mnei od noszenia mlodego
zeby znowu go mecza i ryczy non stop , nawet calpol nie pomaga :(((
pakowanie jedna reka -zaliczone
niedlugo naucze sie wszystko robic jedna reka :)))

dziewczyny zapomniałam się dzisiaj i wskoczyłam do wanny:szok: m nalał wodę dla Natalki do kąpieli a ja zapomniałam i weszłam razem z nią:confused2: mało tego to jeszcze dolałam cieplejszej wody bo była dla mnie z chłodna:confused2: po 5 minutach wyskoczyłam z wanny jak oparzona:-D dobrze że krótko byłam:tak:

Kasia super że macie taki basen gdzie można iść z dziećmi:tak: a u nas 4 baseny i strach iść ze względu na gronkowca:crazy:

Magda słyszałaś dzisiejszy tekst Violi "masz japonki na oczach":-D:-D:-D:-D

Witam:tak:
Wczoraj nie piłam mleka i mała całą noc prężyła się:-( dziś to już będę wcinała pieczywo chrupkie:sorry: bo sama nie wiem co tak zatyka Maje:-( bączki wczoraj puszczała więc sądziłam że kupka pójdzie w nocy tyle się prężyła bida aż ulała i się zakrztusiła myślałam że zejdę na zawał ze strachu:szok: na szczęście odwróciłam ją główką do dołu i przeszło oczywiście od 4 godziny nie zmrużyłam oka:no:

liczę dziś na spacerową pogodę;-)

Heloł ..my chore :wściekła/y: wrrr nie wspomne ,ze 3tygodnie temu tez lezalysmy z goraczka :wściekła/y: masakra jakas :confused2:

Roksi - wspolczuje problemow kupkowych :-(

A Miśka z kolei nie może zasnąć wieczorem, chwile pocyca,zaśnie a jak odkładam to za 5 min płacz! Wczoraj dopiero po 23 poszłam pod prysznic, bo tak to cycuś musiał być blisko :-) potem nocka nawet ok, za to Ignaś zrobił pobudke o 5!

reklama
A chodzi o Bonarkę? Wpadnę na pewno, ale niekoniecznie na otwarcie ;-)

zapraszam już cie poznam bo fotki dopatrzyłam :pP

Witam:tak:
Wczoraj nie piłam mleka i mała całą noc prężyła się:-( dziś to już będę wcinała pieczywo chrupkie:sorry: bo sama nie wiem co tak zatyka Maje:-( bączki wczoraj puszczała więc sądziłam że kupka pójdzie w nocy tyle się prężyła bida aż ulała i się zakrztusiła myślałam że zejdę na zawał ze strachu:szok: na szczęście odwróciłam ją główką do dołu i przeszło oczywiście od 4 godziny nie zmrużyłam oka:no:

liczę dziś na spacerową pogodę;-)

Bidna maja a jak po jabłkach pomagało?? cos
u nas tez łądna pogoda chłodno jest ale zero wiatru i deszczu po obiadku

Heloł ..my chore :wściekła/y: wrrr nie wspomne ,ze 3tygodnie temu tez lezalysmy z goraczka :wściekła/y: masakra jakas :confused2:

Roksi - wspolczuje problemow kupkowych :-(

zdrówka życzę

ja od rana mega power
kuchene drzwiczki umyte kuchnia aż lśni na zakupach jedzeniowych byłam
gotują się buraczki na zupkę i do surówki będzie
poniedziałek i wtorek mega sporo pracy w sklepie bedzie bo cały towar musimy wsadzić a dodam 16 tysięcy par butów ma byc hehehe :szok::szok:

Do góry