reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Magada tak teraz czy masz jest dysplazja czy nie ma to robi się usg:tak:

Blu ale maleństwo:szok: a pamiętacie naszą Karolinkę miała 500g szkoda że jej mama dawno się nie odzywała

reklama
Roksi, właśnie zajrzałam na wątek o Karolince, ale ona ważyła 1kg.
Blu o to pomyliłam się;-) ale kilogram to też maleństwo:szok:

usg bioderek w porządku:tak: ale w szpitalu gdzie czekałam masakra:wściekła/y: dzieciaków z 10 na korytarzu obok blok intensywnej terapii, wejście przez izbę przyjęć gdzie co chwilę kogoś przywożą z wypadku i wożą na badania przez ten korytarz co siedzimy i czekamy na usg:szok: po 15 minutach z drzwi intensywnej terapii wywożą denata w worku:szok: normalnie szok:wściekła/y: dobrze że badania szły na bieżąco wiec byłyśmy tak 40minut ale już po 5 minutach żałowałam że nie poszłam prywatnie:wściekła/y: ale zależało mi by badanie zrobił ten sam doktor co badał Maje w pierwszej dobie:tak:

reklama
Roksi dobrze że bioderka sa oki
ale to co było w okół was jejku wspólczuje
Blu wspólczucia dla rodziców taka kruszynka
teksty Violki sa zawsze rewelacyjne sporo ludzi już mówi "dasz wiarę " hheheh

ja po 2 dniach szkolenia ufff przeżyłam od poniedziałku towar do sklepu wprowadzamy od świtu bo od 5 30 spotkanie jest ale ta pora wczesna i pewnie po to by udało się w 2 dni wyrobić
w piątek otwarcie jest dla Vip-ów a w sobotę dla wszystkich :cool2::cool2:będzie luduu
Blu wpadniesz:pPP

Do góry