reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Soppana, to się pośpieszył Mikołaj
Madzik, z tym siedzeniem to jest w ogóle do kitu . Ale nawet daję radę. Bardziej mnie męczy stanie czy chodzenie. Ostatnio nawet leżeć mi niewygodnie, jakoś duszno... A to dopiero 24 tydzień
Madzik, z tym siedzeniem to jest w ogóle do kitu . Ale nawet daję radę. Bardziej mnie męczy stanie czy chodzenie. Ostatnio nawet leżeć mi niewygodnie, jakoś duszno... A to dopiero 24 tydzień
Lajla83
Fanka BB :)
Blu mnie też było cały czas duszno okna w nocy otwierałam a mój m zmarzluch czkał tylko jak przysnę to wstawał i zamykał najduszniej było mi w ostatnim miesiącu już masz z górki troszkę listopada, krótki grudzień i w styczniu możesz zmykać;-)
debiutantka
Marcówka 2007
Witajcie
Mam "długi weekend" od wczoraj a M dzis sie zlitował i pospał do 7 :-).
Ta pogoda jest dobijająca - można w deprechę popaść... Wczoraj nosa z domu nie wyściubiliśmy. Za to m wyjął ze strychu pudło klocków Lego po moim bracie i cały dzien było zajęcie.
Soppana a czy ta kolejka jest kompatybilna z tą z IKEI?? Bo na zdjeciach widać, że te zaczepy są też drewniane a w ikeowskich są plastikowe i nie wiem czy będą pasować... Pomyślałam żey wziać tor z ikeowskich i sprawdzić w Biedronce ale nie wiem czy będzie można otworzyć pudełko..
Blu ja pamiętam, że jak byłam w ciąży to mi było cały czas ciepło a zawsze byłam zmarzluchem. Zimą to w rozpiętej kurtce chodziłam (nie tylko z powodu wielkiego brzucha ).
Roksi gratuluję kupska :-).
Wypadałoby jakiś obiad zrobic z okazji urlopu ale jakoś mi się nie chce... do niczego jestem od paru dni...ech...
Mam "długi weekend" od wczoraj a M dzis sie zlitował i pospał do 7 :-).
Ta pogoda jest dobijająca - można w deprechę popaść... Wczoraj nosa z domu nie wyściubiliśmy. Za to m wyjął ze strychu pudło klocków Lego po moim bracie i cały dzien było zajęcie.
Ignaś dziś w domu, zrobiłam mu wolne, bo M kupił tą kolejke w biedronie i... już mu dał! Oczywiście zabawa od rana;-)nie było już mowy o pójściu do żłobka!
Soppana a czy ta kolejka jest kompatybilna z tą z IKEI?? Bo na zdjeciach widać, że te zaczepy są też drewniane a w ikeowskich są plastikowe i nie wiem czy będą pasować... Pomyślałam żey wziać tor z ikeowskich i sprawdzić w Biedronce ale nie wiem czy będzie można otworzyć pudełko..
Blu ja pamiętam, że jak byłam w ciąży to mi było cały czas ciepło a zawsze byłam zmarzluchem. Zimą to w rozpiętej kurtce chodziłam (nie tylko z powodu wielkiego brzucha ).
Roksi gratuluję kupska :-).
Wypadałoby jakiś obiad zrobic z okazji urlopu ale jakoś mi się nie chce... do niczego jestem od paru dni...ech...
Debiutantka, zawsze jakieś pudło jest otwarte :-) tory są całe drewniane, łączone tak jak puzzle a wagoniki łączą sie na magnes. Ignaś zadowolony,ciekawe jak długo :-/ Jak jest tak buro, to nie chce mi się wychodzić a musze poszperać po pasmanteriach- szatke do chrztu bede szyła dla Michalinki :-)
magdajucha
mamunia Krzysiunia
roksi gratulujemy kupki, współczuję jedynie tego przebierania Majki ;-)
soppana ja właśnie wróciłam ze spacerku, bylismy w sklepie, bo dostałam kaske i se kurtkę kupiłam (niestety żadna firmówka ani nic... ) i już patrzyłam za prezentem dla małego, ale nic, dosłownie nic nie było dla takiego malucha
soppana ja właśnie wróciłam ze spacerku, bylismy w sklepie, bo dostałam kaske i se kurtkę kupiłam (niestety żadna firmówka ani nic... ) i już patrzyłam za prezentem dla małego, ale nic, dosłownie nic nie było dla takiego malucha
M
miloku
Gość
Natalka śpi jak drzewo
Gabriel tez zasnal przy przebieraniu i czas zaraz spac na noc a on jeszcze spi . ide go budzic ) bo spi jak drzewo hehehehehhehe
magdajucha
mamunia Krzysiunia
roksi te Twoje powiedzonka są niczym powiedzonka Violki z Brzyduli hahahahhaa
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
no bo to Violi tekstroksi te Twoje powiedzonka są niczym powiedzonka Violki z Brzyduli hahahahhaa