reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:
uwaga o 5 rano poszła kupa:-) rozmiar gigant musiałam młoda przebierać z pajaca i becika:szok:
u nas ponuro:-( wilgotność powietrza chyba 100%;-)

reklama
Soppana, to się pośpieszył Mikołaj :-D

Madzik, z tym siedzeniem to jest w ogóle do kitu :crazy:. Ale nawet daję radę. Bardziej mnie męczy stanie czy chodzenie. Ostatnio nawet leżeć mi niewygodnie, jakoś duszno... A to dopiero 24 tydzień :eek:

Blu mnie też było cały czas duszno:confused2: okna w nocy otwierałam a mój m zmarzluch czkał tylko jak przysnę to wstawał i zamykał:confused2: najduszniej było mi w ostatnim miesiącu:confused2: już masz z górki troszkę listopada, krótki grudzień i w styczniu możesz zmykać;-)

Witajcie

Mam "długi weekend" od wczoraj :-p a M dzis sie zlitował i pospał do 7 :-).
Ta pogoda jest dobijająca - można w deprechę popaść... Wczoraj nosa z domu nie wyściubiliśmy. Za to m wyjął ze strychu pudło klocków Lego po moim bracie i cały dzien było zajęcie.

Ignaś dziś w domu, zrobiłam mu wolne, bo M kupił tą kolejke w biedronie i... już mu dał! Oczywiście zabawa od rana;-)nie było już mowy o pójściu do żłobka!

Soppana a czy ta kolejka jest kompatybilna z tą z IKEI?? Bo na zdjeciach widać, że te zaczepy są też drewniane a w ikeowskich są plastikowe i nie wiem czy będą pasować... Pomyślałam żey wziać tor z ikeowskich i sprawdzić w Biedronce ale nie wiem czy będzie można otworzyć pudełko..

Blu ja pamiętam, że jak byłam w ciąży to mi było cały czas ciepło a zawsze byłam zmarzluchem. Zimą to w rozpiętej kurtce chodziłam (nie tylko z powodu wielkiego brzucha :-D).

Roksi gratuluję kupska :-).

Wypadałoby jakiś obiad zrobic z okazji urlopu ale jakoś mi się nie chce... do niczego jestem od paru dni...ech...

Debiutantka, zawsze jakieś pudło jest otwarte :-) tory są całe drewniane, łączone tak jak puzzle a wagoniki łączą sie na magnes. Ignaś zadowolony,ciekawe jak długo :-/ Jak jest tak buro, to nie chce mi się wychodzić a musze poszperać po pasmanteriach- szatke do chrztu bede szyła dla Michalinki :-)

roksi gratulujemy kupki, współczuję jedynie tego przebierania Majki ;-)
soppana ja właśnie wróciłam ze spacerku, bylismy w sklepie, bo dostałam kaske i se kurtkę kupiłam (niestety żadna firmówka ani nic... ) i już patrzyłam za prezentem dla małego, ale nic, dosłownie nic nie było dla takiego malucha

Plan miałam taki Natalka ogląda kubusia 70min a ja utnę sobie komara :sorry: położyłyśmy się odpaliłam dvd i padłam:zawstydzona/y: po 30minutach budzę się a Natalka śpi jak drzewo:szok: i w sumie chyba tak po 14 zasnęła i śpi do teraz:confused2: nie mogę jej dobudzić:szok:

reklama
Do góry