reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi spokojnie, nauczy sie, jak mój ;-)
a my zaraz znikamy na spacerek, choć mam lenia i ubrać mi się nie chce, ale postęp jest, bo bluzkę załozyłam hahahahaha

reklama
Magda moją już dziś postraszyłam że zabiorę pluszaka jak się posika:tak: może straszenie nie jest wychowawcze ale w ciągu dosłownie 5 minut zsikała spodnie i 2 pary majtek bo następnych spodni nie zdążyłam ubrać:szok:

madzikm gdzie kobieto się podziewasz:confused::confused::confused::confused:

Roksi, ten druk można pobrać w necie? Czy trzeba się osobiście fatygować?

U nas z sikaniem jest w sumie pełna kontrola - w nocy normalnie się budzi i woła siku. Często jest pełny nocnik sików wtedy :szok:. Zdarza mu się popuścić, ale na szczęście już rzadko :-)

tak, tylko wczoraj miałam powera, a dziś mi isę nic nie chce, zwłaszcza, że mam nieświeże włosy... ehhh... odwlekam ten spacer i odwlekam...
roksi u nas straszenie nic nie daje, on musi sam dojrzeć do pewnych spraw... ze wszystkim tak jest :-D
a teraz Krzysiu bawi sie bielizna na mojej siostrze hahahahahahaha

tristan nie chche wyjsc z wyrka.
oswiadczyl ,ze dzisiaj w nim zostaje i jest markotny i ma stan podgoraczkowy
wiec to jednak przeziebienie

roksi mlody czasmi tez jak sie w cos super bawi to do ostatnie chwilei czeka , czasami w drodze na kibelek popusci troszke

ahca zapomnialam ,ze gabis zanim dojdzie do wprawy w bieganiu z abratem to wybije sobei te pierwsze kielki heheheh
co chwiel jest gleba ,
on niechodzi tylko biega :szok:

Miloku nauczy się na pewno tylko siniakó sobie bidulek nabije troszkę

zupka zjedzona Maks domaga się kolejnego talerza wow ale ma chłop apetyt choć on potrafi zupy zjeśc litrami

pozmywane mam zamiar dziś w szafkach poprzestawiać i S ze słoikami pustymi do piwnicy wywalić bo mam takie 2 litrowe słoje na lodóce ona w głębi jest i nie widać jej ale na tą lodówkę zamierzam cos nastawiać co w szafkach mi zawadza
korzystam z wolnego i nadrobić muszę domowe obowiązki

po 18 mam w jedno miejsce dzwonić o pracę zobaczymy 1 wysłałąm Cv bo ledwo sie ukazało ogłoszenie hehhehe

reklama
Roksi, jakby cie tak dlugo nie trzymali w szpitalu to może bys zdążyła przed 1 złożyć wniosek :-) u nas kupa w majty idzie, na szczęście przynosi ze żłobka do domu. Na nocnik w ogóle nie siada,bo sika na stojąco! Na razie nie chce sie edukować w tej kwestii! No własnie, gdzie Madzikm???

Do góry