reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Bluu raczej sie nie wybieram na Ukrainę mam dzieci szukam dalej oczywiście

maluchy prawie już nei kaszla więc licze ze jutro pani Dr. wypisze pozwolenei do przedszkola i żłobka u nas mus przynosic zaświadczenie o zdolności do chodzenia

Monika a ja dopiero teraz dopatrzyłam ze twoja o 2 lata młodsza od naszych pociech :)
to normalne że neichce ci sie wracać jak się posiedziało chwilkę w domu

jak każdej mamie żal
ja przy 1 dziecku musiałam szybko wrócic do pracy ale mała miała rewelacyjna opiekę bo moją śp. Babunie
a przy 2 dziecku spokojnie miałam 1,5 roczku spokoju dopiero po przeprowadzce tutaj czyli do Krakowa poszłam do pracy
1 rok żłobka był okropny teraz jest rewelka młody aż biegnei do "cioć " wybawiony wraca zadowolony

aha chwalę się młody dziś nauczył sie tzn siostra jego z nim ćwiczyła i potrafi do 5 policzyć ale mnie zaskoczyli
ostatnio razem śpiewamy "ogórek zielony"
coraz bardziej mówienie mu idzie sprawniej

reklama
Witam
muszę dziś na godzinkę rozstać się z moimi dziewczynkami:-( bo z tego wszystkiego wyszło że Maja ma jedno imię na akcie urodzenia:sorry2: więc jedziemy do urzędu dopisać drugie imię i odebrać akt urodzenia:tak: jeszcze muszę zahaczyć o mops i do księgowej załatwić macierzyński:tak: dobrze że wszystko jest w bliskiej odległości:tak:

Do góry