reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Kaskada, u nas jest podobnie z zabawą. Karol jest strasznie niecierpliwy i się denerwuje jak mu coś nie wychodzi, a potem jest "mama zrób, bo ja nie umiem". Naklejki są super, ale właśnie byle gdzie nakleja - ostatnio całe krzesełko sobie obkleił ;-). W dodatku za chwilę chce odkleić i przykleić gdzieś indziej i się wkurza, że się nie da. Lubi nawet kolorować i w miarę sensownie to robi - znaczy marze mniej więcej tam gdzie trzeba :-D. Ale rysowanie - mama narysuj, klocki - mama zbuduj. Ostatnio odkrył filmiki na youtube (np o traktorach czy straży pożarnej) i nudzi żeby mu włączać. I oczywiście co chwilę chce inny filmik - pokazuje na te obrazki w sekcji "podobne filmy". Sam się bawi ładnie autami i potrafi się zająć nieraz na dłużej.

reklama
Dzień Dobry:tak:
o północy położyłam się z nerwem:crazy: m opierniczyłam o bałagan i ruszyłam do posprzątania N. pokoju i kuchni:tak: mniej więcej co godzinę budzi mnie skurcz:tak: są dość bolesne skoro wybudzają mnie:sorry: wstałam zrobiło się lekko krwawo więc teraz czekam na rozwój akcji ale i tak przed 8 jestem umówiona na ktg:tak:
rano nic nie ma w tv:szok: oglądam mtv by zabić czas:tak: zaraz zabiorę się za ustawienie na n programów do nagrywania:tak: włączyłam pranie:tak: muszę jeszcze wskoczyć pod prysznic:tak:

aktualizacja rozkręcam się;-) siedzę właśnie na piłce niech malutka schodzi nisko do kanału rodnego bo nie chce usłyszeć że mam 1cm rozwarcia:confused2: za godzinę jedziemy:tak: jak będę w stanie to dam znać co i jak:tak:
nie dam wygonić się z porodówki dzisiaj rodzę i koniec:-p

Ostatnia edycja:
:growl: jestem
szyjka ma 0,5cm, ujście rozwiera:tak: jutro znów mam na Ktg jechać
a dziś podpięli mnie a mała nic się nie ruszała:confused2: jak teraz przyjechałam to szleje:sorry: w sumie to dobrze jakby się coś zaczęło to pojadę jak już nie dam rady wysiedzieć:sorry: przez te 30 minut wszystkiego mi się odechciało szczególnie jak słyszałam darcie za ściany:szok:

Ostatnia edycja:
witajcie
my po szczepieniu, jak tylko piguła włożyła mlodemu strzykawkę to rozdarł sie na całego... ah ten mój bojoczek mały hahahahah.....

roksi no to żeby Cię tu wieczorkiem nie było, jak wejdę :p

Roksi, a co ty tu robisz?:rofl2: chociaż w sumie to i dobrze, dotrzymasz nam towarzystwa na forum, bo coś pustawo się tu robi:eek:
zrobiłam dziś rogaliki z jabłkami i tak się nimi zapchałam, że obiadu mi się nie chce jeść:zawstydzona/y:

reklama
Soppana dotrzymam leżę i nic nie robię:-p odkurzyłam, umyłam podłogę, młoda śpi a ja obijam się:-) aaa i jeszcze godzinkę spałam bo noc mnie wykończyła:confused2:
kochana podrzuć troszkę rogalików:-p mnie tak męczy zgaga bleeeeee idę mleka się napić może pomoże:tak:

Do góry