reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)

blu dobrze, że młody lepiej. A jakie badania robiliście? Chyba też muszę młodych przynajmniej na krew zabrać.
Mocz, pełną morfologię i OB.
Ewelinka, ze względu na ta gorączkę niewiadomo od czego. Najpierw miał być tylko mocz, ale w końcu zdecydowaliśmy się też na krew, bo jeszcze nie miał robionych badań.

Dzisiaj pierwszy dzień laby. Babcia już pojechała ;-). Mamy z młodym wolną chatę :-D

Ale mam ładny obrazek na suwaczku :-)

reklama
Witam:tak:
nocka do bani:confused2: najpierw nie mogłam zasnąć do 1 parę minut później przyszła młoda:confused2: m odniósł ją a ja co godzinę budziłam się:confused2: o 5 znów N przyszła i spała z nami już do 8:tak:
rano jak wstałam to jeszcze odszedł mi ten czop:szok: wczoraj tyle tego wyszło że myślałam że to koniec;-)
roksi ja tam też nie chce podkopywać ale mi czop odszedł miesiąc przed terminem chyba;-):szok: biedaq.. Powiem inaczej... Nie ma się co niecierpliwić.Ciesz się ostatnimi wolnymi chwilami, wyleguj jak możesz, czytaj, śpij itp itd, potem będzie szaleństwo:))).
Kaskada mi z N czop odszedł o 22 a o 1 godzinie byłam na porodówce:tak:

Ale mam ładny obrazek na suwaczku :-)
Blu suwaczek cudny:tak: ale te tygodnie zapylają szybko:szok:
moja jeszcze nigdy nie miała krwi pobieranej:no: badanie moczu było raz

Blue, od razu zauważyłam;-) piękny jest:tak:
Roksi, a zrobiłaś zakupy jedzeniowe? :-D bo u mnie to było zwiastunem porodu:-D, zaplanowałam sobie jeszcze mycie okien, pranie, prasowanie, fryzjera, ale nie zdążyłam:rofl2: więc tak jak pisze Kaskada, zrelaksuj się i odpocznij, albo poćwicz pisanie jedną ręką na komputerze:-D bo ja często pisze z małym ssakiem uwieszonym do cyca:rofl2:
Ignaś wczoraj się wyspał do 17:szok: i potem do 23 było czytanie bajeczek:szok::szok::szok:

Blu pewnie odszedł ale już jak leżałaś na porodówce:tak:

ja już na gg się ukrywam:ninja2: bo ciągle jakieś wiadomości typu "urodziłaś?" "no co tak długo drugie wcześniej zazwyczaj jest" "ile jeszcze do terminu?"
mam taką sąsiadkę która siedzi w oknie i jak majordomus naciska domofon i otwiera ludziom drzwi do klatki:confused2: i ostatni zmierzam do klatki i słyszę z domofonu "pani z parteru? pani jeszcze na chodzie?":crazy:

Soppana ja mam fazy na sprzątanie szczególnie wieczorem bo łudzę się że w nocy coś się rozkręci:sorry:

jutro przed 8 mam być na ktg:tak:
N. padła przed chwilką:tak:
Magda najgorsze są te pytania ale nic trzeba wytrzymać:tak: w końcu jeszcze mam 6 dni do terminu a marudzę jakby było już po:sorry::zawstydzona/y:

u nas tez puzzle 50 elementowe i radzi siebie z nimi swietnei , kupilismy mu nowe pare dni temu i jak tylko je otworzylam to sam cale ulozyl

roksi jeszcze oby do jutra :))
i mozesz rodzic
tylko zebyc nie przytrzymala tak jak ja heheheheh
wrucilismy wlasnei z przedszkola
zapisalo sie kilkoro nowych dzieci , moze mlody bedzie chetniej zostawal :)
ale oczywiscie dzisiaj znowu byl placz bo mama go zawozila
babeczka twierdzi ,ze jak tylko wyjde on sie uspokaja i ladnei sie bawi
dzisiaj pojechalam wczesniej i zagladalam przez okno , faktycznei bawil sie ladnie :))))))))))

reklama
miloku widać najtrudniejszy moment rozstania:tak: hihi śmiesznie musi wyglądać to podglądanie przez okno:-D pewnie będę robić to samo nawet jak młoda nie będzie płakać:-p

Do góry