reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)

blu dobrze, że młody lepiej. A jakie badania robiliście? Chyba też muszę młodych przynajmniej na krew zabrać.
Mocz, pełną morfologię i OB.
Ewelinka, ze względu na ta gorączkę niewiadomo od czego. Najpierw miał być tylko mocz, ale w końcu zdecydowaliśmy się też na krew, bo jeszcze nie miał robionych badań.

Dzisiaj pierwszy dzień laby. Babcia już pojechała ;-). Mamy z młodym wolną chatę :-D

Ale mam ładny obrazek na suwaczku :-)

reklama
Witam:tak:
nocka do bani:confused2: najpierw nie mogłam zasnąć do 1 parę minut później przyszła młoda:confused2: m odniósł ją a ja co godzinę budziłam się:confused2: o 5 znów N przyszła i spała z nami już do 8:tak:
rano jak wstałam to jeszcze odszedł mi ten czop:szok: wczoraj tyle tego wyszło że myślałam że to koniec;-)
roksi ja tam też nie chce podkopywać ale mi czop odszedł miesiąc przed terminem chyba;-):szok: biedaq.. Powiem inaczej... Nie ma się co niecierpliwić.Ciesz się ostatnimi wolnymi chwilami, wyleguj jak możesz, czytaj, śpij itp itd, potem będzie szaleństwo:))).
Kaskada mi z N czop odszedł o 22 a o 1 godzinie byłam na porodówce:tak:

Ale mam ładny obrazek na suwaczku :-)
Blu suwaczek cudny:tak: ale te tygodnie zapylają szybko:szok:
moja jeszcze nigdy nie miała krwi pobieranej:no: badanie moczu było raz

Blue, od razu zauważyłam;-) piękny jest:tak:
Roksi, a zrobiłaś zakupy jedzeniowe? :-D bo u mnie to było zwiastunem porodu:-D, zaplanowałam sobie jeszcze mycie okien, pranie, prasowanie, fryzjera, ale nie zdążyłam:rofl2: więc tak jak pisze Kaskada, zrelaksuj się i odpocznij, albo poćwicz pisanie jedną ręką na komputerze:-D bo ja często pisze z małym ssakiem uwieszonym do cyca:rofl2:
Ignaś wczoraj się wyspał do 17:szok: i potem do 23 było czytanie bajeczek:szok::szok::szok:

Blu pewnie odszedł ale już jak leżałaś na porodówce:tak:

ja już na gg się ukrywam:ninja2: bo ciągle jakieś wiadomości typu "urodziłaś?" "no co tak długo drugie wcześniej zazwyczaj jest" "ile jeszcze do terminu?"
mam taką sąsiadkę która siedzi w oknie i jak majordomus naciska domofon i otwiera ludziom drzwi do klatki:confused2: i ostatni zmierzam do klatki i słyszę z domofonu "pani z parteru? pani jeszcze na chodzie?":crazy:

Soppana ja mam fazy na sprzątanie szczególnie wieczorem bo łudzę się że w nocy coś się rozkręci:sorry:

jutro przed 8 mam być na ktg:tak:
N. padła przed chwilką:tak:
Magda najgorsze są te pytania ale nic trzeba wytrzymać:tak: w końcu jeszcze mam 6 dni do terminu a marudzę jakby było już po:sorry::zawstydzona/y:

u nas tez puzzle 50 elementowe i radzi siebie z nimi swietnei , kupilismy mu nowe pare dni temu i jak tylko je otworzylam to sam cale ulozyl

roksi jeszcze oby do jutra :))
i mozesz rodzic
tylko zebyc nie przytrzymala tak jak ja heheheheh
wrucilismy wlasnei z przedszkola
zapisalo sie kilkoro nowych dzieci , moze mlody bedzie chetniej zostawal :)
ale oczywiscie dzisiaj znowu byl placz bo mama go zawozila
babeczka twierdzi ,ze jak tylko wyjde on sie uspokaja i ladnei sie bawi
dzisiaj pojechalam wczesniej i zagladalam przez okno , faktycznei bawil sie ladnie :))))))))))

reklama
miloku widać najtrudniejszy moment rozstania:tak: hihi śmiesznie musi wyglądać to podglądanie przez okno:-D pewnie będę robić to samo nawet jak młoda nie będzie płakać:-p

Do góry