reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi a mialas nei wrucic :))) eeeeee pewnei jutro juz tam zostaniesz:))))))))00
soprana ale smaka robisz nunu

u nas dzisiaj pierwszy raz , kiedy ja tristana zawozilam do przedszkola, obylo sie bez placzu hurrraaaa
ale i tak ja go odebralam to mowi ,ze bylo fajnei ,ale on tam wiecej nei wraca hehehhehe
ciezko mu napewno zstawac w obcym miejscu z obcymi babkami , gdzie wszyscy mowia w innym jezyku
nic musi przez to przejsc im szybciej tym lepiej

reklama
Roksi, na pewno jutro urodzisz:tak:,

Blu u nas jest dokładnie tak samo z youtube, ciągle chce zmieniac filmy:eek:, ani jednego nie obejrzy do końca:no:,

my dopiero bedziemy jedli obiad, zupka kalafiorowa;-)

uuuuuuuu roksi az mi si ewszystko przypomnialo i gesia skorka mi wyszla
trzymaj sie kobitko
tabletki przeciwbolowe wez na poczatek a potem to juz niech pomagaja w szpitalu :))))
trzyamam kciuki

u nas pada i len we mnei wstapil
czas sie ruszyc i do sprzatania i do pedalowania
a mi dupka przyrosla do krzesla

skurcze mam co 17 minut dobrze że szpital blisko;-) to czekam na krótsze:tak: jeku jak dobrze że mnie tam nie zostawili od rana bo bym tam przyrosła do łóżka:confused2:

soppana pusto pusto, pewnie dlatego, że większość z nas juz ma po dwoje, a nawet troje i nie ma już czasu... a szkoda... no ale takie koleje losu.... ;-)
roksi powodzenia na porodówce no i chyba sprawdzi się, że jak wrócę tu wieczorem to Ty już na porodóweczce będziesz :-D

reklama
Do góry