reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi a mialas nei wrucic :))) eeeeee pewnei jutro juz tam zostaniesz:))))))))00
soprana ale smaka robisz nunu

u nas dzisiaj pierwszy raz , kiedy ja tristana zawozilam do przedszkola, obylo sie bez placzu hurrraaaa
ale i tak ja go odebralam to mowi ,ze bylo fajnei ,ale on tam wiecej nei wraca hehehhehe
ciezko mu napewno zstawac w obcym miejscu z obcymi babkami , gdzie wszyscy mowia w innym jezyku
nic musi przez to przejsc im szybciej tym lepiej

reklama
Roksi, na pewno jutro urodzisz:tak:,

Blu u nas jest dokładnie tak samo z youtube, ciągle chce zmieniac filmy:eek:, ani jednego nie obejrzy do końca:no:,

my dopiero bedziemy jedli obiad, zupka kalafiorowa;-)

uuuuuuuu roksi az mi si ewszystko przypomnialo i gesia skorka mi wyszla
trzymaj sie kobitko
tabletki przeciwbolowe wez na poczatek a potem to juz niech pomagaja w szpitalu :))))
trzyamam kciuki

u nas pada i len we mnei wstapil
czas sie ruszyc i do sprzatania i do pedalowania
a mi dupka przyrosla do krzesla

skurcze mam co 17 minut dobrze że szpital blisko;-) to czekam na krótsze:tak: jeku jak dobrze że mnie tam nie zostawili od rana bo bym tam przyrosła do łóżka:confused2:

soppana pusto pusto, pewnie dlatego, że większość z nas juz ma po dwoje, a nawet troje i nie ma już czasu... a szkoda... no ale takie koleje losu.... ;-)
roksi powodzenia na porodówce no i chyba sprawdzi się, że jak wrócę tu wieczorem to Ty już na porodóweczce będziesz :-D

reklama
Do góry