reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej, u nas wieje wiatr, co potęguje zimno, ale śniegu nie ma
Madzikm, Ignas zasniósł do żłobka czekoladki dla pań, bo o nich to tez mało kto pmięta a przecież uczą dzieci:tak:ale sie cieszyły. Od niedawna dzieci mają zajęcia muzyczne i wczoraj młody mówił, że grał na "cymbałek":-D
Blue, jak jest zatwardzenie to też brzuszek boli:tak:

roksi ,ale Ci mezus powiedzial heheh na koncowce oni zawsze sobei tak zartuja heheheh spoko zaraz znowu bedziesz laseczka :))))))))
blu oj bidulek moze cos mu zaszkodzilo ,ale za slabo pogryzl ... albo faktycznie jakis wirus

soprana :-D:-D

wczoraj mlody wczporaj znowu w sklepie " mamo jaka ty jestes piekna " rozplynelam sie :tak::-):-):-):-):-):-)
mlody w przedszkolu
dzisija pojechalismy zawiezc go cala rodzinka , bo jak ja go worze to jest straszna histeria ,a jak maz to nawet nei kweka :(
no wiec chcilaam zobaczyc jak on go odprawia
twardo buziak i milej zabawy
on do tatusia papa i idzie sie bawic a do mamay juz sie mazgaic zaczynal
przytulal sie i zaczynal kwekac
wiec tata wkroczyl i polecial bez placzu
jenki jaka ja jestem duppa....
tak to ja moge go wozic
jak nei placze i zadowolony idzie sie bawic
milego dnia kobitki

Witam:)
Zimno, śnieżnie i paskudnie. Dobrze, że chłopaki już ubrane zimowo. Dziwnie to wygląda. Niektóre drzewa jeszcze zielone, trawa zielona a na tym wszystkim 10 cm sniegu.

roksi w pierwszej ciąży tylko prysznice brałam ale w drugiej już się tak nie przejmowałam i kąpiele szły na całego. A teraz to mi się marzy taka długa gorąca kąpiel , książeczka ,winko- ale wieczorem taka jestem zazwyczaj padnięta, że wolę prysznic wziąć bo w wannie bym zasnęła.

biedny Karol , biedna blu.

miloku ostatnio mówię m żeby zrzucił filmiki z kamery na kompa bo zostało 7 minut wolnego:tak: na co mój m mówi " bo jeszcze uwolnię orkę":confused2:
ja marudzę że już chce a chłop jak to chłop chciałby żebym łaziła z tym brzuchem do nowego roku lub wiosny:confused2:

blu zdrówka dla Karolka:tak:

Kaskada na mnie kąpiel w wannie tez działa usypiająco:tak:

idę położyć małą na drzemkę popołudniową:tak: a później zaserwuje sobie lekką kawkę i nowy odcinek "Naznaczonego":tak:

Ewelina zdrówka życzę:tak: teraz taka pogoda to pewnie w przychodniach zatrzęsienie:szok:

dzisiaj popołudniu pospałam najpierw 40 minut:tak: młoda oglądała Kubusia:sorry:
a później razem pospałyśmy 2 godziny:zawstydzona/y::sorry: i dalej chce mi się spać:sorry:
straszę m że noc szykuje się zarwana i pewnie dlatego ta senność:-D

reklama
Do góry