reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

przylazłam marudzić:confused2: nic mi się nie chce no chyba że w kwestii jedzenia bije rekordy:zawstydzona/y: brzuch mi przeszkadza, kostki lekko opuchnięte, ciasno mi w ubraniach:crazy: jedyne ulubione dresówki na grzejniku suszą się bo w końcu trzeba je wyprać:confused2: niewygodnie mi w legginsach:no: idę wyżyć się sprzątając łazienkę:sorry:

reklama
Hej!

oj dużo się zmieniło w szkole od czasów eweliny:-D wczoraj i dziś pracowałam normalnie i nawet głupiego dziękuję - o kwiatku nie wspominając nie miał kto dać, ale rodzice moich dzieci gorsi od uczniów:eek:
wysiedziałam się u fryzjera w dniu święta i jestem zachwycona:cool2: portfel mniej:-p

roksi masz moje błogosławieństwo na marudzenie:tak: ależ zazdroszczę takiej kawki;-)

My już chodzimy w zimowych kurtkach i czapkach:confused2:

hejo

ale pogoda do du.py:wściekła/y:, czy ktos wie, czy będzie jeszcze jakies ciepełko:confused2:

Roksi ja piję kawę Lavazza, nie za droga, a smaczna:tak:

blu dzięki za zyczenia;-)

Piotrek wczoraj walczył do 11.30:szok:, na szczęście nie płakał, tylko kulał się, albo kombinował: siku, pić, bajka itp.:crazy:
mnie choróbsko męczy, katar okropny, ból gardła:wściekła/y: i w ogóle kiepsko się czuję, a na dodatek codziennie niewyspana:eek:

zaczynam juz odliczać koniec tygodnia:zawstydzona/y:

i jak Blu masz zwolnionko:confused2:, a w ogóle jak samopoczucie,

Roksi, łazienka pewnie lsni;-), co dzis w planach:-p

madzik a w jakiej szkole uczysz i jakiego przedmiotu?

blu pisała, że nie idzie na zwolnienie, bo ma w styczniu dostać premię.. chyba że cos źle przeczytałam...

Ostatnia edycja:
roksi, rodzisz juz?? :-D
eeee tam ja to pochodzę do listopada;-) doktor mówił że 1 listopada:szok: widzi mnie na wywołaniu:confused2:

wysiedziałam się u fryzjera w dniu święta i jestem zachwycona:cool2: portfel mniej:-p

roksi masz moje błogosławieństwo na marudzenie:tak: ależ zazdroszczę takiej kawki;-)

My już chodzimy w zimowych kurtkach i czapkach:confused2:
Madzikm pochwal się fryzurą:tak:
jakby ciąża koncowa dłużej trwała to byłoby więcej rozwodów:sorry:

Roksi ja piję kawę Lavazza, nie za droga, a smaczna:tak:
Roksi, łazienka pewnie lsni;-), co dzis w planach:-p
Ewelina też Lavazza myślałam:tak:
no wyszorowana;-) jeszcze przeciorałam się 2 godziny po galerii i w sumie tylko głodna wróciłam:zawstydzona/y: nic się nie dzieje:confused2:

Roksi, ja też polecam lavazze albo segafredo, ale mi sie marzy taka porządna kawa :-) A mnie jutro czeka usg bioderek Miśki, co przy tej pogodzie bedzie nie lada wyczynem

reklama
Do góry