reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Roksi, rozkręcaj się kochana:-D czekamy na newsy
a ja dziś na kompie, bo babcia pojechała hip hip hurrra:-) to nic że naczynia niepozmywane a Ignaś ogląda bajkę, ważne że mam święty spokój:tak:

Roksi trzymaj się;-), co za data będzie:tak:,

mam pytanie, które dzieciaczki jeszcze spią w dzień:confused2:, mój zasypia w dzień bez problemu, więc myslałam że tego potrzebuje bo jest zmęczony:sorry:, ale potem wieczorem jest masakra:no:, dwa razy w tym tygodniu zasypiał przed dwaunastą, nie może zasnąć, kula się po2-3godz:szok:, nie muszę mówić, że chodzę nieprzytomna:-(

Ewelina moja też śpi popołudniu:tak: dziś spała 2,5h:szok: wieczorami jest różnie trochę grasuje w pokoju, w łóżku jest ok 21 :tak: kiedyś nie poszła spać w dzień i marudziła wieczorem niemiłosiernie, była rozdrażniona i zła:confused2: a wcale nie padła jakoś wybitnie szybko:no: jednak wolę by spała popołudniami szczególnie teraz jak będzie maluszek;-)

Roksi, USG miałam w tamtym tygodniu. Następne planuję 4 listopada. Ja mam tak, że oddzielnie wizyty i oddzielnie USG i w dodatku kto inny mi robi.

Karol dalej gorączkuje, mamy zrobić badanie moczu i krwi jutro.

Ewelina, u nas jest spanie w dzień i wieczorem zasypia koło 21. Wczoraj o 20:15 już spał

Ostatnia edycja:
reklama
niani tez pasuje jak Pietrek w dzień śpi:rofl2:, mnie juz mniej:-D, ale tez boję sie tego rozdrażnienia wieczoremi i może się okazać, że wcale nie pójdzie wcześniej spać, tylko będzie bardziej marudny:confused2:

Do góry