reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej:tak:
pospaliśmy jak szaleni:tak:
wczoraj ok północy miałam skurcze i już myślałam że coś się rozkręca a tu lipa:confused2: skurcze były z krzyża:szok: tak jak przy pierwszym porodzie:szok:

roksi wszyscy zyja tylko twoim porodem
no wez juz urodz bo my sie juz doczekac nei mozemy :-D:-)

a wogule to jak sie czujesz z mysla ,ze za chwile zacznie sie niezla jazda ????????
u nas dzisiaj mroznie ,ale slonecznie wiec spacerek po parku morowany :))))
mlody zaspala dzisiaj do przedszkola na 9 . nie budzilam go bo wczoraj nie mogl cos zasnac , do 21.30 sie meczyl . krecil wiercil ,az w koncu zasnal

zmykam na rowerr
buzka

chyba się rozkręcam:sorry: boli mnie krzyż, biegam bo ubikacji ogólnie dziwnie się czuję:szok: jak coś dam znać o postępach;-)
ps dalej boje się:sorry::zawstydzona/y:

aktualizacja czop mi odchodzi

Ostatnia edycja:
reklama
jesteście kochane jak tyle kciuków jest to wystrzelę dzidziusia jak z procy;-)
na razie czop dalej odchodzi przespałam się 30 minut ale krzyż boli mnie cały czas:confused2:

Do góry