reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej, od środy mam babcie M w gościach i czasu na kompa nie ma :-( wieczorem padam razem z dziećmi. A to jeszcze tydzień taki hardcorowy! Ignaś niedobry,bo mu babcia na wszystko pozwala, dobrze,że Michaśka grzeczna :-) ROKSI, u mnie drugi poród łatwiejszy i szybszy, oby u ciebie było tak samo :-)

reklama
Madzikm poszło;-)
Soppana ale jest niezły cykor przy drugim porodzie co:confused: ja przy pierwszym nie bałam się wręcz cieszyłam się że są skurcze:tak: oczywiście radość minęła tak w połowie porodu jak już był hardcor :szok::-D

Roksi ja tak samao , cieszylam sie ,ze skorcze juz sa a atera jak skorcze sie pojawily to zaczelam panikowac . najwazniejsze ,zeby sioe szybko uspokoic bo to juz sie zaczyna i musie sie skonczyc . tylko szybko , czy po 23 godzinach hehehehe
roksi bedzie dobrze . widze u ciebie szybkie 5 godzin :))))))))))))

Roksi, z Ignasiem skurcze parte trwały 2 godz a teraz 7 min, wiec różnica jest ;-) a takie mega skurcze trwały 40 min. Reszta to czekanie na rozwarcie i ta świadomość,że będzie bolałoooo! Ale zdopingował mnie tekst położnej pod koniec: "rodzimy czy mam dziecku warkoczyki zaplatać?" :-)

Witam:tak:
młoda przyszła do nas o godzinie 4 a ok 6 tak mi przyfasoliła placem od stopy w oko że tylko błysk mnie obudził:confused2: aż mi się w głowie kręciło szybko zaczęłam przytulać się do zimnej rurki od łóżka:tak: dobrze że nie ma śladu bo jakbym wyglądała na porodówce z limem pod okiem:sorry::-D

Soppana dowcipna ta położna:-D ja Natalkę urodziłam na 3 partym wyskoczyła na raz cała ale to z pomocą doktora który nacisnął mi na brzuch:tak:

Roksi ale mialas pobudke :-D:-D:-D:-D:-D

dziendobry wogule i znowu mamy weekend buuuu
i jeszcze pogoda fatalna
trzeba jakies domowe atrakcje wymyslic bo inaczej chlopaki zaczana bzikowac a mama rzuci sie na ciasteczka :sorry::sorry::crazy:

reklama
Do góry