reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej, od środy mam babcie M w gościach i czasu na kompa nie ma :-( wieczorem padam razem z dziećmi. A to jeszcze tydzień taki hardcorowy! Ignaś niedobry,bo mu babcia na wszystko pozwala, dobrze,że Michaśka grzeczna :-) ROKSI, u mnie drugi poród łatwiejszy i szybszy, oby u ciebie było tak samo :-)

reklama
Madzikm poszło;-)
Soppana ale jest niezły cykor przy drugim porodzie co:confused: ja przy pierwszym nie bałam się wręcz cieszyłam się że są skurcze:tak: oczywiście radość minęła tak w połowie porodu jak już był hardcor :szok::-D

Roksi ja tak samao , cieszylam sie ,ze skorcze juz sa a atera jak skorcze sie pojawily to zaczelam panikowac . najwazniejsze ,zeby sioe szybko uspokoic bo to juz sie zaczyna i musie sie skonczyc . tylko szybko , czy po 23 godzinach hehehehe
roksi bedzie dobrze . widze u ciebie szybkie 5 godzin :))))))))))))

Roksi, z Ignasiem skurcze parte trwały 2 godz a teraz 7 min, wiec różnica jest ;-) a takie mega skurcze trwały 40 min. Reszta to czekanie na rozwarcie i ta świadomość,że będzie bolałoooo! Ale zdopingował mnie tekst położnej pod koniec: "rodzimy czy mam dziecku warkoczyki zaplatać?" :-)

Witam:tak:
młoda przyszła do nas o godzinie 4 a ok 6 tak mi przyfasoliła placem od stopy w oko że tylko błysk mnie obudził:confused2: aż mi się w głowie kręciło szybko zaczęłam przytulać się do zimnej rurki od łóżka:tak: dobrze że nie ma śladu bo jakbym wyglądała na porodówce z limem pod okiem:sorry::-D

Soppana dowcipna ta położna:-D ja Natalkę urodziłam na 3 partym wyskoczyła na raz cała ale to z pomocą doktora który nacisnął mi na brzuch:tak:

Roksi ale mialas pobudke :-D:-D:-D:-D:-D

dziendobry wogule i znowu mamy weekend buuuu
i jeszcze pogoda fatalna
trzeba jakies domowe atrakcje wymyslic bo inaczej chlopaki zaczana bzikowac a mama rzuci sie na ciasteczka :sorry::sorry::crazy:

reklama
Do góry