magdajucha
mamunia Krzysiunia
cześć kobietki... my dzis mieliśmy pobudke o 6.... mój ojciec zaczął się kręcić po domu, tłuc etc i zbudził młodego, a młody mnie... ojciec poszedł teraz w kimę, a ja się z małym muszę męczyć.... wrrrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy kombinezon z zeszłego roku kupiony w sklepie Tchibo chyba za 130 zł. W Realu były podobno za 60 zł, ale się rozeszły jak świeże bułki. Na Allegro te z Reala widziałam po ok 100 zł. Ogólnie kombinezon jest bardzo fajny - nie za gruby i dzięki temu wygodny .blue - kupowałaś kombinezon Tchibo? pisałaś, że gdzieś są po 60 zł....ja się zastanawiam czy nie kupić Zosi....pomyślałam, że zimą to by było dobre rozwiązanie, ubrać kombinezon na rajtuzki i do przedszkola! wstajemy wcześnie więc pewnie mróz będzie spory...
hihi ja też myślałam że chodzi Ci o podziemiaroksi teraz meldunek obowiązkowo 2 razy dziennie
blue nie wiedziałam, że z głównej strony można pytałam o kombinezon..
Madzik, sorry
My mamy kombinezon z zeszłego roku kupiony w sklepie Tchibo chyba za 130 zł. W Realu były podobno za 60 zł, ale się rozeszły jak świeże bułki. Na Allegro te z Reala widziałam po ok 100 zł. Ogólnie kombinezon jest bardzo fajny - nie za gruby i dzięki temu wygodny .