reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry, nawet sie wyspałam, Ignas wstał przed chwilą a nie o 5 rano,wiec kimałam między karmieniami. Potem sie odezwe bo głodni wszyscy po kolei :-)

reklama
Witam:tak:
moja córcia przyszła do nas o 2 i chciała siku:tak: poszła załatwiła się i rozpłakała się nie wiadomo o co jej chodziło:crazy: powiedziała że będzie spała na koło łóżka:crazy: po 30 minutach weszła w końcu na łóżko:tak: a ja już rozbudzona na maksa:confused2: i godzinę nie spałam:confused2:
Pogoda super też uciekam myć włosy i na spacerek:tak:

dzien dobry
mam dzisiaj strasznego erwa po spotkaniu z waga :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i jeszcze tristan wpadl w straszna histerie jak zawozilam go do przedszkola :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
az mi serce pekalo
jakby mnei babka nie wygonila to zaraz bym go do samochodu zapakowala:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
a tak pieknie wstal rano i mowil ze on sie ubiera od przedszkola , a na miejscu dzeci plakaly to on tez no i gabriel oczywiscie tez bo brat placze . normalnie meksyk
zagladalam przez okno i juz po 5 minutach sie bawil ,ale ja i taks iedze i mysle

Dzień dobry:)
Wojtkowi dzisiaj w nocy gorączka spadła więc hurra!!!!
Za to Michał od wczoraj na antybiotyku bo początku oskrzeli...
ech...

Miloku: poczatki zawsze trudne, z czasem coraz łatwiej będzie, nie zamartwiaj się za bardzo!!

roksi : a Ty już za chwileczkę, za momencik... jejq..

A Michał dzisiaj skończył roczek!. Wobec tego od rana mnie ogarnął natroj nostalgiczno-liryczny i wspominam sobie poród i pierwsze chwile z małym.. ech. Nigdy jeszcze czas mi tak szybko nie przeleciał jak w ciągu tego ostatniego roku właśnie.. błyskawicznie.

Fredzik sto lat sto lat!

wiesz co kaskada bardzije bym sie denerwowala jakby wracal smutny ,zdenerwowany a on wraca usmiechniety i zadowolony

kaskada najlepszego dla Twojego Roczniaka :))))))))))))))))))))))

reklama
Do góry