reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry, nawet sie wyspałam, Ignas wstał przed chwilą a nie o 5 rano,wiec kimałam między karmieniami. Potem sie odezwe bo głodni wszyscy po kolei :-)

reklama
Witam:tak:
moja córcia przyszła do nas o 2 i chciała siku:tak: poszła załatwiła się i rozpłakała się nie wiadomo o co jej chodziło:crazy: powiedziała że będzie spała na koło łóżka:crazy: po 30 minutach weszła w końcu na łóżko:tak: a ja już rozbudzona na maksa:confused2: i godzinę nie spałam:confused2:
Pogoda super też uciekam myć włosy i na spacerek:tak:

dzien dobry
mam dzisiaj strasznego erwa po spotkaniu z waga :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i jeszcze tristan wpadl w straszna histerie jak zawozilam go do przedszkola :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
az mi serce pekalo
jakby mnei babka nie wygonila to zaraz bym go do samochodu zapakowala:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
a tak pieknie wstal rano i mowil ze on sie ubiera od przedszkola , a na miejscu dzeci plakaly to on tez no i gabriel oczywiscie tez bo brat placze . normalnie meksyk
zagladalam przez okno i juz po 5 minutach sie bawil ,ale ja i taks iedze i mysle

Dzień dobry:)
Wojtkowi dzisiaj w nocy gorączka spadła więc hurra!!!!
Za to Michał od wczoraj na antybiotyku bo początku oskrzeli...
ech...

Miloku: poczatki zawsze trudne, z czasem coraz łatwiej będzie, nie zamartwiaj się za bardzo!!

roksi : a Ty już za chwileczkę, za momencik... jejq..

A Michał dzisiaj skończył roczek!. Wobec tego od rana mnie ogarnął natroj nostalgiczno-liryczny i wspominam sobie poród i pierwsze chwile z małym.. ech. Nigdy jeszcze czas mi tak szybko nie przeleciał jak w ciągu tego ostatniego roku właśnie.. błyskawicznie.

Fredzik sto lat sto lat!

wiesz co kaskada bardzije bym sie denerwowala jakby wracal smutny ,zdenerwowany a on wraca usmiechniety i zadowolony

kaskada najlepszego dla Twojego Roczniaka :))))))))))))))))))))))

reklama
Do góry