reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry
Alem jest niewyspana. Ignaś jak się obudził o 5 to do tej pory broi. Mam nadzieję, że drzemka bedzie w południe, to sobie choć z Miską przy cycu kimnę:tak:
Albo i nie bo chałupę muszę ogarnąć, jutro przyjeżdza babcia M, nawet nie macie pojęcia jak się "cieszę":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mówiłam, że nie chce nikogo do "pomocy", zaraz się zacznie gadanie typu" za moich czasów tak nie było" "dziecko nakarmione ma spać w wózku", "kto to widział, żeby dziecko tyle nosić" i cała litania w podobnym guście, do tego teksty na temat bałaganu w domu
ech marudna jestem dzisiaj, jak M wróci to na pewno mu się oberwie:-p:zawstydzona/y:

Soppana takie wizyty to masakra:crazy: u mnie tak było przy N. czułam się jak małolata która nie wie co to dziecko:confused2: ale przy drugim już nie będę przytakiwać babcią:-p bo by mnie to gadanie w deprechę wpędziło:crazy:

fallen (*) brak słów po prostu.

Wojtek ma anginę ropną. POchodził do żłobka łącznie 6 dni. I mamy pierwszy antybiotyk. Ciekawe jak pójdzie dalej. Boję się o Michała bo to podobno bakteryjne więc łatwo zaraźliwe.

A ja się czymś tak strułam, że drugi dzień praktycznie nic nie jem.

reklama
Witajcie:-)

Dziś miałam 2 zmianę i dopiero wróciłam a już na gości czekamy:tak: mąż gdzieś w okolicach roksi więc trzeba było zadbać o towarzystwo na wieczór;-)

agutek ile jeszcze te remonty potrwają? nasze nie posunęły się ani o krok do przodu:-D

kaskada zdrówka dla Wojtusia! angina faktyczne zaraźliwa ale nie odizolujesz chłopców:no: jeszcze się przytrułaś bidulko:-(
też się panicznie boje antybiotyków, że jeden za drugim będą:confused2: narazie miała 2 od urodzenia...
a w kwestii porozumiewania się to z całą odpowiedzialnością uspokajam:tak: wszystko w porządku:tak: Zosia jest wygadana jak mało kto a na pytanie co robiła w przedsz. odpowie: "nic", albo coś kompletnie kosmicznego. Dowiaduję się w trakcie zabawy, sama zacznie coś śpiewać, ja wtedy pytam czy to z przedsz. itp.
Najgorsze, że paniom opowiada co się w domu dzieje:szok: że np. mamie nie chciało się rano mleka zrobić:zawstydzona/y::sorry::eek:

ewelina lepiej być pracującą mamą? dzielnie się trzymałaś na urlopie i hop siup - zmiana!;-)

Do góry