tak samo jak każde dziecko jest indywidualneJa myślę, że karmienie piersią to bardzo indywidualna sprawa.
reklama
kaskada
Marcowa mama 2007
Kaskada, podobno w Realu są kombinezony Tchibo za 60 zł ;-)
Nawet mnie nie denerwuj.
POjadę zaraz zobaczyć i najwyżej kupię od razu większe rozmiary.
W sumie i tak kupiłam na allegro bo zależao mi na wzorze z zeszłego roku. Tegoroczny jest z przodu cały jasnoniebieski- co oznacza, że trzeba by go prać co dwa dni zważywszy na to jak Wojtek spaceruje.
Wojtek pochodził tydzień do żłobka. Nie było źle, chociaż najlepiej też nie było. Dzisiaj kaszle więc podejrzewam, że już cos złapał. Zobaczymy jak się będzie rozwijać sytuacja.
soppana współczuje. Nasze początki z Michałem też ciężkie były. Drzemki miał 15/20 minutowe i to było najgorsze. I noce. Ech... trzymam kciuki
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hejka
wpadłam na chwilkę, aby sie przywitać, bo młody "jeździ po mnie" kombajnikiem i wracaqm do zabawy
sandi miłej imprezki;-), oby cie jutro główka nie bolała
roksi, jak ucho
soppana, przetrzymaj małą przy cycu, przeciez wiesz ile to ci ułatwi, jak nie wprowadzisz butli, powodzenia:-)
agutek, ja tez dzis megasenna
magda u nas teraz leje
kaskasa zdrówka dla Wojtasa, oby go choróbsko ominęło
blu, u nas akurat się udało, że karmiłam bez wspomagaczy butelkowych i podaławałam smoka
:-)
wpadłam na chwilkę, aby sie przywitać, bo młody "jeździ po mnie" kombajnikiem i wracaqm do zabawy
sandi miłej imprezki;-), oby cie jutro główka nie bolała
roksi, jak ucho
soppana, przetrzymaj małą przy cycu, przeciez wiesz ile to ci ułatwi, jak nie wprowadzisz butli, powodzenia:-)
agutek, ja tez dzis megasenna
magda u nas teraz leje
kaskasa zdrówka dla Wojtasa, oby go choróbsko ominęło
blu, u nas akurat się udało, że karmiłam bez wspomagaczy butelkowych i podaławałam smoka
:-)
magdajucha
mamunia Krzysiunia
Ewelina u nas pokropiło i na tym koniec. Moje dziecko leży teraz w łóżku i słucha jak moja siostra czyta mu bajkę, jestem w szoku
magdajucha
mamunia Krzysiunia
no i zaczął sie weekend i pustki na forum ;-))
FallenAngel
Marcówka x2 :))
U na nici z weekendu. Marcin się rozchorował. Ma jakąś grype. Eh, jeszcze do tego ta przeprowadzka. :-(
Lajla83
Fanka BB :)
jestem jestem
ucho przepłukane od razu inny świat:-) zapalenia nie ma:-) weszłam o 20 -tej bez kolejki jejku jak mi dziwnie z odetkanym uchem
Sandi oj będzie jutro ciążki poranek
Fallen Kaskada zdrówka dla dzieci
Ewelina kochana radzisz sobie praca, dziecko i jeszcze czas na bb;-)
Magda u nas wczoraj padało i dzisiaj
ucho przepłukane od razu inny świat:-) zapalenia nie ma:-) weszłam o 20 -tej bez kolejki jejku jak mi dziwnie z odetkanym uchem
Sandi oj będzie jutro ciążki poranek
Fallen Kaskada zdrówka dla dzieci
Ewelina kochana radzisz sobie praca, dziecko i jeszcze czas na bb;-)
Magda u nas wczoraj padało i dzisiaj
M
miloku
Gość
oj jak ja nie lubie weekendow buuu
znowu jutro i pojutrze sama buuu
dluza mis ie strasznie
no nic juz powinnam prywywknac ,ale jakos sie nei daje
chloapaki mnie dziisja wykonczyli i tak mi w kosc dawali ,ze nie zjadlam objadu bo nie bylo kiedy ,a ze snaidanie tez bylo skompe to podjadalam tylko na szybko ciasteczka w efekcie zjadlam pol paczki ((
i teraz stoi kolomnie rower i mnie wola
masz babo placek , a raczej swoje ciasteczka
sandi milej zabawy
zdroweczka dla chorowitkow
tristan przy kolacji oznajmil : mama umyj mi raczki i spadam do wyra
znowu jutro i pojutrze sama buuu
dluza mis ie strasznie
no nic juz powinnam prywywknac ,ale jakos sie nei daje
chloapaki mnie dziisja wykonczyli i tak mi w kosc dawali ,ze nie zjadlam objadu bo nie bylo kiedy ,a ze snaidanie tez bylo skompe to podjadalam tylko na szybko ciasteczka w efekcie zjadlam pol paczki ((
i teraz stoi kolomnie rower i mnie wola
masz babo placek , a raczej swoje ciasteczka
sandi milej zabawy
zdroweczka dla chorowitkow
tristan przy kolacji oznajmil : mama umyj mi raczki i spadam do wyra
magdajucha
mamunia Krzysiunia
miloku super ten Twój dwulatek ;-)
reklama
FallenAngel
Marcówka x2 :))
Przyszłam tylko napisać, ze jedziemy do szpitala z Marcinkiem. Ma gorączkę 40 po czopiku mu nie spadła. Strasznie szybko oddycha. Mówi, że go wszystko boli... Jedziemy nie ma co czekać. :-------szok: