reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam z rana
ja ostatnio tez mega stertę prasowania miałam więc jak by ktoś podżucićl 2 taką bym się chyba nei zorientowała w taki trans wpadłam heheh

Agutek ja mam to samo nie wiem czemu

mąz w domu bo chory 2 dzień wybija mnei z rytmu heheh obijania sie
a dzis ostatni dzień obijania bo weekend cały w pracy i tydzień chyba cały
Maks był wczoraj u Fryzjera jeny jaki on teraz poważny
pozwalam sie pochwalić

Zobacz załącznik 169419

na dworzu zimnoooo kaloryfery już włączyli więc ufff w domu się ogrzeje
wcianam sałatkę owocową bo twardo na diecie
i cały tydzień bez pieczywa wytrzymałam :szok::szok:

agatulka nooo bardzo poważny :-D
a co do diety, to mojej siostrze dietetyczka powiedziała, że w diecie najważniejsze jest, by jeść o stałych porach, w mniejszych ilościach, a częściej i nie odmawiać sobie niczego;-) a zwłaszcza nie tego co lubimy

Witam:tak:
u mnie dziś rano była pani kosmetyczka i robiła mi paznokcie oczywiście u stóp:tak:
Nati z babcią na spacerku:tak:

u nas ostatnie 3 dni jest klops z zasypianiem:confused2: młodą kładę tak o 20:30-21 a ona nawet nie ziewnie:szok: wczoraj grasowała do 22:30:szok: i tylko mama siku, mama wody, mama czytaj:confused2: nie wiem czy nie ukrócić drzemki popołudniowej do godziny, półtorej bo tak zazwyczaj śpi dwie a nawet trzy godziny:szok: tylko jak ją wybudzę to będzie masakrycznie marudna i zrzędliwa:crazy:

idę dziś odetkać moje ucho:rofl2:

roksi mi isę wydaje, że ona już tej drzemki nie potrzebuje, tak było przynajmniej u nas. Teraz sie to uregulowało i mały już teraz nie marudzi, chyba że chce spać, co czasami sie zdarza jeszcze
Fallen słodki ten Twój mały ;-)

reklama
dzień dobry:-)
Miśka dopiero teraz usnęła na dłużej, bo do tej pory to było raczej czuwanie na jedno oko przy cycu:eek:
Ze smoczkiem to sprawa wygląda tak: kupiłam canpola okrągły, młoda dalej się krztusi i pluje ale za to Ignasiowi się bardzo podoba:confused: mówi mi że Alan u dzieci ma " dydusia" i Ignaś też ma:cool: suuuuper:eek: ciekawe kiedy zacznie się domagać cyca:szok: co by mnie wcale nie zdziwiło, bo skoro Michaśka non stop wisi to czemu nie Ignaś!
Roksi, "miłego" odtykania ucha:-D Ignaś jakby spał 3 godz w dzień to pewnie nie usnąłby przed północą:tak: w żłobku śpi 1,5 godziny i wtedy zasypia nam ok 21

Do góry