reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry:-)
u nas tez dziś ładnie:tak: mykamy zaraz na spacerek, chłopaki popłyną sobie wodnym tramwajem, potem wrócą zwykłym a my z Młoda będziemy czekać na przystanku:-D:-) potem jeszcze do parku. Musimy coś Ignasiowi organizować bo w domu można z nim zwariować:eek: wyobraźcie sobie, ze cała noc spał w Michaliny łóżeczku:szok: nauczył się przysuwać fotel od kompa:eek: w ciągu dnia tez wchodzi i żadne tłumaczenia nie pomagają - wychodzi na to ze co chwile powinien stać w kacie:zawstydzona/y:
Roksi, ja przed porodem tez miałam dziwne sny:-D:-D:-D:-D

soppana Michalinka ma juz trzy tygodnie prawie, szok!! Ale to leci szybko. A mi sie coś wydaje, że ja niestety będe mieć tylko jedno dziecko...
Co do mojego dsziecka to ono znowu ma humorki... nie zjadł obiadu... wrrr

Dziewczynki, ja po solankach z synem. Ale fajne było.:-D Grałam w kręgle i mini golfa z Puckiem. ;-):laugh2:
No.. i Marcin prawdopodobnie będzie miał brata. :-):sorry:
Marcinek na "bujaku" (jak sam to nazwał ) To taki kosz, nawet ja się zmieściałam... :laugh2::laugh2:

Załączniki

• DSC00065.jpg
    DSC00065.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry