reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej
u nas kryzys wypedzony
tristano dochodzi do siebie i zaczyna podjadac +
ale za to gabriel strasznie znowi zabkowanie
noc w noc placze , dzien w dzien placze
goraczka go roklada , bidulek strasznie si emeczy
dzisija juz mu czopek na uspokojenie dalam , ma mu pomoc zasnac . no i faktycznie zasnal ....
i ja tez ide bo padam...

reklama
miloku, trzymam kciuki, zeby ten ból ząbkowania się zmiejszył, a raczej praktycznie przeszedł. :tak:
A my 1 października mamy wyprowadzkę. W noywm mieszkaniu skończyliśmy remont (który opłacali rodzice męża, czego nie chciałam). Teraz tylko załatwić formalności i się "zwijamy" do nowego mieszkanka... :-)
Ale za to Marcin dostał gorączki. Nie jest tak źle, bo zasnął (po godzinie walki i płaczu). Eh, jeżeli do jutra nie przejdzie to idziemy do lekarza. :confused2:
Dobranoc. "Kojojowych snów" - od Pucka... :laugh2:

hej:-)

jestem po krótkiej nieobecności:-):tak:,

witaj fallen;-), inowrocław znam bardzo dobrze:tak:, w solankach zdarzyło mi sie spacerować:cool2:

pozwolicie że nadrobię zaległości w miarę mozliwości, jak sytuacja pozwoli:sorry:, trochę sie boję powrotu do pracy, ale bardziej rozstania z synkiem:-(

idę spać, chociaz nie wiem, czy zasnę:sorry:

u nas na ząbkowanie sprawdziły się takie kuleczki, które dawało się na dziąsła... niestety były z Niemiec sprowadzane i nie znam nazwy

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry:tak:
ale pospaliśmy do 8:30:szok::szok: cieszę się bo nie pamiętam kiedy tak długo spałam:sorry: i w sumie to szybko się nie powtórzy:sorry:

Ewelina trzymam kciuki będzie ok:tak:

Witam i ja z rana

weekend spędzony rodzinnie bez wiekszych problemów
pogoda dopisała spacerki były

a ja neistety po raz kolejny na wieczór dostałąm chyba tak to się nazywa "skórczy nerwowych" jeny co za ból ledwo oddach łapałąm i o stranie serca bardzo bolało ide w środę lub czwartek z Zuzą na kontrole to każe sie przebadać i spytam co mi mogło by pomóc min 1h bólu ciśnienie niskie mąz skakał w okól mnei aż miło chorować :-):-) choć nie było miło w sensie bólu

Fel to miłej przeprwadzki pocieszę sie ze my sie na mieszkanie teściów wprowadziliśmy i tez było cięzko sie z tym faktem pogodzić ale chcieli pomóc to czemu nie
u nas w brzuszku jak było dziecko nazwane to tak zostało jedynei był spór o imię dla Maks bo chciałam Mateusz ale wyszło że Mateusz ma na 2 wiec był kompromis

magdajucha u nas niemeickie herbatki na kolki i zaparcia sie sprawdziły dobre mają neiktóre rzeczy w tych Niemczech :pP

soppana czyli kolejny wypad dla młodego superrr ale widze ze łobuziak z niego porządny a on do tego łózeczka to by spac wchodzi ?? moja tez udawała dzidzie zwaca na siebie uwagę

miloku oby tak dalej z jedzeniem :)) ale wspólczuje na zabkowanie to chyab jeden z gorszych etapów u niemowlaków

reklama
a my dzis prawie zaspaliśmy ehehheh wstałąm z mężusiem o 5 rano zrobiłam kanapki i budzik o 6 30 dzwonił na 7 go cykłami dalej kimonko heheh 7 40 wstałam dzieci w pośpiechu ubrałam i biegliśmy dobrze że Zuza wskakuje z tyłu na wózek rama od koszyczka pod wózkiem się przydaje i biegneimy śpiewając
oraz machając kierowcom którzy nas na pasach przepuszczają
nawet nie wiecie jakie miny ludzie robia jak mu nagle dziecko macha że się zatrzymał heheheh humor mi zawsze to poprawia

Do góry