reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry:-)
u nas tez dziś ładnie:tak: mykamy zaraz na spacerek, chłopaki popłyną sobie wodnym tramwajem, potem wrócą zwykłym a my z Młoda będziemy czekać na przystanku:-D:-) potem jeszcze do parku. Musimy coś Ignasiowi organizować bo w domu można z nim zwariować:eek: wyobraźcie sobie, ze cała noc spał w Michaliny łóżeczku:szok: nauczył się przysuwać fotel od kompa:eek: w ciągu dnia tez wchodzi i żadne tłumaczenia nie pomagają - wychodzi na to ze co chwile powinien stać w kacie:zawstydzona/y:
Roksi, ja przed porodem tez miałam dziwne sny:-D:-D:-D:-D

soppana Michalinka ma juz trzy tygodnie prawie, szok!! Ale to leci szybko. A mi sie coś wydaje, że ja niestety będe mieć tylko jedno dziecko...
Co do mojego dsziecka to ono znowu ma humorki... nie zjadł obiadu... wrrr

Dziewczynki, ja po solankach z synem. Ale fajne było.:-D Grałam w kręgle i mini golfa z Puckiem. ;-):laugh2:
No.. i Marcin prawdopodobnie będzie miał brata. :-):sorry:
Marcinek na "bujaku" (jak sam to nazwał ) To taki kosz, nawet ja się zmieściałam... :laugh2::laugh2:

Załączniki

• DSC00065.jpg
    DSC00065.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Do góry