reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hihih... mój jakoś jest tak nauczony, że kładzie sie sam i bierze butlę i zasypia, albo jeśli nie zasnie przy butli to woła, że mam ją mu wziąć i kładzie sie na boczek i wtedy zasypia

dobrej nocy fallen

ktoś ukradł mi kostki:szok: spuchły mi stopy i nie mam kostek:-( a w sumie cały dzień odpoczywałam:szok: a mam +13kg soli nie używam od początku ciąży, pije dużo wody nie wiem skąd ta opuchlizna:crazy:

Fallen znasz już płeć drugiego dzidziusia:confused:

moja jeszcze rozrabia zaraz zagonie do kąpieli i spania:tak:

dobry na wieczór

Falen wspólczujeeeeee ja tam nei mam super stosunków z teściową ale zwykle wnusiami się zajmuje choć metody nei zbyt się pokrywają z moimi ale zaprowadzam w sytuacji bardzo awaryjnej lub gdy chore są przychodzi czasem

Roksi wspólczuje oby szybko przeszło

miloku zdrówka dla synka ale go rozłozyło bidulek

soppana oby synek sie juz nie buntował bądz twarda i oby wspólne wypady we dwoje pomogą

byłam w tym bufeciku w którym jednak nie wypaliła praca ale babka załaciła za dni w których była umówione jesteśmy na tel jak będe mogła wpaśc jej pomóc wiec jest oki
jutro rano do pracy idę tej z tamtego roku po weekendzie pewnei tydzień wolnego i od 5 juz na całego
mebelki w pokoju dzieci przestawione idealnie dziecią się też podoba

Dziewczyny mam do was pytanie. Czy wasze dzieci śpią w "dorosłych" łóżkach? Bo mój smyk śpi w swoim, ma tylko szczebelki wyciągnięte. Właśnie nie mozemy sie zdecydować, bo opłaca nam się kupić nie drogo tapczan dla dziecka.

reklama
Do góry