reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

A mnie się chce... spać :-p:-D

Witam Marcowe 07'. Mój synuś, Marcinek, też jest z marca. :tak:
Witaj :-). Ja też jestem podwójną marcówką :-D

Magda, ty uważaj na siebie

Wczoraj mąż uśpił Karola i mogłam obejrzeć House'a. Ale miałam labę wieczorną :-). No i teraz już nie powie, że przy nim mały nie uśnie :-p

hej mamusie ja przelotem bo zaraz do pracy mykam do około 14 a na 16 do drugiej pracy heheh

Hej :-)

A mnie się chce... spać :-p:-D

Witaj :-). Ja też jestem podwójną marcówką :-D

Magda, ty uważaj na siebie

Wczoraj mąż uśpił Karola i mogłam obejrzeć House'a. Ale miałam labę wieczorną :-). No i teraz już nie powie, że przy nim mały nie uśnie :-p

Blu widze wieczór podobny miałyśmy hehehhe Haus to podstawa u mnie czekam na kolejną serie na axn

a wczoraj Maks spał bez pampka w nocy pomrukiwał poszłam do niego wysadziłam go i nad ranem mąz go wysadził i udało się 1 noc bez sikania w majtyyyyyy

Dzien dobry, U nas kicha, Ignas jest bardzo niegrzeczny w żłobku, płacze byle czego, nie chce tanczyc,spac a do tego posikuje po troche w majtki :-( potrafi 4 pary zmoczyc! Zostawiłam go dzis w domu i bede obserwowac,bo nie mam pomysłu na razie

blu a ja ci jednak życzę córeczki ;-)
uważam na siebie, ale co to da? Ja taka po tej nocce połamana, a jeszcze nad ranem mi sie takie pierdoły śniły... masakra...
fallen mój już nie śpi od paru miesięcy bez pampka i czasem jeszcze się zdarza, że posika, ale ja go staram się wysadzać jak idę spać, bo wtedy teżź mu poprawiam łóżko, bo sie tak kręci, że wszystko ma pod brzuszkiem ;-D

blu super cudowne uczucie:-)

soppana Ignaś może poczuł się i zazdrosny o to że idzie do żłobka a Ty zostajesz z Michalinką :confused: jeśli chodzi o posikiwanie to u nas jest tak od dwóch tygodni:confused2: odpukać dziś jeszcze nie było wpadki:tak:

Ech, na pewno jest zazdrosny, staram sie jak moge, jak m wróci z pracy ide z Ignasiem na gofry- tylko we dwójke :-) tak nam poradziła koleżanka m pani psycholog. A z tym sikaniem faktycznie sika po troche w majtki i woła jak zrobi :-/ mam nadzieje ze to minie! BLUE, fajne uczucie nie? Mi juz brakuje tego bulgotania w brzuchu ;-)

reklama
Do góry