reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Fallen Witaj:tak:

u nas pokój skończony:tak: teraz tylko posprzątać:sorry:
poszłam dziś z córcią na spacerek i zauważyłam że te nasze wypady są co raz krótsze:szok: kondycje mam jak emeryt:szok: a od wczoraj mam takie dziwne uczucie ciągnięcia brzucha po bokach:confused2: może się obniża:tak:

Agatulka ja po porodzie zgłoszę się do Cibie na nauki "organizacja życia przy dwójce dzieciaków":tak::-)

reklama
Fallen Witaj:tak:

u nas pokój skończony:tak: teraz tylko posprzątać:sorry:
poszłam dziś z córcią na spacerek i zauważyłam że te nasze wypady są co raz krótsze:szok: kondycje mam jak emeryt:szok: a od wczoraj mam takie dziwne uczucie ciągnięcia brzucha po bokach:confused2: może się obniża:tak:

Agatulka ja po porodzie zgłoszę się do Cibie na nauki "organizacja życia przy dwójce dzieciaków":tak::-)

roksi no co ty ;-):-):-)
da się to zorganizować nawet na kompka mam nieraz czas a od następnego poniedziałku praca na cały etat i obym utrzymała ten poziom:pP
czas juz chyba by powoli się obniżał brzusio spacery dobre

Falen moze to taki czas ja na razie na moje nie narzekam potrafia 2 obiad w domu zjeść

a ja 2 dzień ma skurcze w żebrach górnych o jejkuuu ból jakby serce bolało i oddychać trudno

uuuuuuuuuuu współczuje ale co zemdlałaś ze nic nei pamiętasz

witamy mamusie :))))))

kolacja podana dawno nie było mleka z kluskami Zuza widać tęskniła bo zjadła 2 miseczki ale Maks tylko mleko kluseczki mu nie podeszły chyba
mieszkanko posprzątane kuchnia lśni a ja jutro ide chyba do 2 prac czekam na tel w sobotę tez fuszka sie trafiła na kilka h wiec chyba nadszedł dobry okres
agatulka nie wiem, po prostu jakby mi sie film urwał. Raz tak już miałam, ale wtedy wiem, że miałam atak epilepsji, byłam wtedy na szczęście sama...

A mój smyk jakoś ostatnio taki niejadek jest... :hmm:
Nie wiem czemu, ale nie trawi nawet swojej ulubionej zupki.. :eek:
witaj fallen. Ja też niedawno dopiero dołączylam do dziewczyn tutaj ;-)
gratuluję maluszka. I życzę zdrówka w tej drugiej ciąży.
Napisz nam coś o sobie
Mój smyk od zawsze i niejadek właściwie i wybrzydza... mówię Ci, koszmar...

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

malaga mysmy tez dostali trochę ciuszków zimowych na Wojtka po znajomych .
A tak wogóle jak się czujesz?
Średnio ;-) Mdłości mam, ale jednak dużo lżejsze niż przy pierwszej ciąży :tak: I bardziej chyba wieczorem niż rano.. Ogólnie zmęczona ciągle jestem i wyspać się nie mogę :sorry: Czyli bez zmian ;-)

hej Kobitki ...nic mi sie nie chce :confused2:
To ja się trzecia dopisuję ;-)

reklama
Do góry