reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

A mnie się chce... spać :-p:-D

Witam Marcowe 07'. Mój synuś, Marcinek, też jest z marca. :tak:
Witaj :-). Ja też jestem podwójną marcówką :-D

Magda, ty uważaj na siebie

Wczoraj mąż uśpił Karola i mogłam obejrzeć House'a. Ale miałam labę wieczorną :-). No i teraz już nie powie, że przy nim mały nie uśnie :-p

hej mamusie ja przelotem bo zaraz do pracy mykam do około 14 a na 16 do drugiej pracy heheh

Hej :-)

A mnie się chce... spać :-p:-D

Witaj :-). Ja też jestem podwójną marcówką :-D

Magda, ty uważaj na siebie

Wczoraj mąż uśpił Karola i mogłam obejrzeć House'a. Ale miałam labę wieczorną :-). No i teraz już nie powie, że przy nim mały nie uśnie :-p

Blu widze wieczór podobny miałyśmy hehehhe Haus to podstawa u mnie czekam na kolejną serie na axn

a wczoraj Maks spał bez pampka w nocy pomrukiwał poszłam do niego wysadziłam go i nad ranem mąz go wysadził i udało się 1 noc bez sikania w majtyyyyyy

Dzien dobry, U nas kicha, Ignas jest bardzo niegrzeczny w żłobku, płacze byle czego, nie chce tanczyc,spac a do tego posikuje po troche w majtki :-( potrafi 4 pary zmoczyc! Zostawiłam go dzis w domu i bede obserwowac,bo nie mam pomysłu na razie

blu a ja ci jednak życzę córeczki ;-)
uważam na siebie, ale co to da? Ja taka po tej nocce połamana, a jeszcze nad ranem mi sie takie pierdoły śniły... masakra...
fallen mój już nie śpi od paru miesięcy bez pampka i czasem jeszcze się zdarza, że posika, ale ja go staram się wysadzać jak idę spać, bo wtedy teżź mu poprawiam łóżko, bo sie tak kręci, że wszystko ma pod brzuszkiem ;-D

blu super cudowne uczucie:-)

soppana Ignaś może poczuł się i zazdrosny o to że idzie do żłobka a Ty zostajesz z Michalinką :confused: jeśli chodzi o posikiwanie to u nas jest tak od dwóch tygodni:confused2: odpukać dziś jeszcze nie było wpadki:tak:

Ech, na pewno jest zazdrosny, staram sie jak moge, jak m wróci z pracy ide z Ignasiem na gofry- tylko we dwójke :-) tak nam poradziła koleżanka m pani psycholog. A z tym sikaniem faktycznie sika po troche w majtki i woła jak zrobi :-/ mam nadzieje ze to minie! BLUE, fajne uczucie nie? Mi juz brakuje tego bulgotania w brzuchu ;-)

reklama
Do góry