reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Malaga oby tak dalej

łazienka ogarnięta 2 pranie się robi pawlacze posprzatane za małę ciuszki odłożone letnie także
zaraz za naleśniki sie biorę o szpinak wyjąc muszę heheh
pogoda sie jakaś robi może trafi się jeszcze spacerek mały przed spaniem

dzien dobry:-)
u nas pogoda piękna, zaraz idziemy na spacer i po młodego, bo dziś już poszedł do żłobka, ciekawe jak było, bo od 6 marudził ze nie pójdzie i będzie płakał:eek:
Dziewczyny, ładne suwaczki:tak:;-)

soppana oby teraza już pochodził dłuzej do żłobka :p
my mimo okropnego kataru (który Krzyś wciąga :-/) to siedzimy na dworze, na tarasie, choć małemu nie bardzo się chce wychodzić tam ;)

hej:tak:
właśnie pracuje nad m by pomalować salon:tak: coś nie bardzo ma ochotę:confused2: w sumie zrobiliśmy remont a salonu nie ruszyliśmy a ostatnio jak ściągnęłam firanki to złapałam się za głowę jak jest brudno:crazy: straszę m że zaraz urodzę jak nie pomalujemy;-):-D no nic pracuje nad tematem:-p

Agutku czy córcia nadal się posikuje:confused: u mnie masakra prawie każda wizyta w łazience to posikane majty:confused2: drugą noc z rzędu zlała nam łóżko:confused2: tłumaczę to tym że przychodzi w nocy i nie zalicza ubikacji po drodze:sorry: zastanawiam się nad zrobieniem badania moczu:confused2:

roksi ja jak sie młody w nocy budzi to prowadzę go do kibelka zawsze!! Czy chce tego czy nie.
Mój młody włąśnie ucina sobie drzemkę!! Ciekawe o której wieczorem zaśnie...

reklama
Do góry