reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Malaga oby tak dalej

łazienka ogarnięta 2 pranie się robi pawlacze posprzatane za małę ciuszki odłożone letnie także
zaraz za naleśniki sie biorę o szpinak wyjąc muszę heheh
pogoda sie jakaś robi może trafi się jeszcze spacerek mały przed spaniem

dzien dobry:-)
u nas pogoda piękna, zaraz idziemy na spacer i po młodego, bo dziś już poszedł do żłobka, ciekawe jak było, bo od 6 marudził ze nie pójdzie i będzie płakał:eek:
Dziewczyny, ładne suwaczki:tak:;-)

soppana oby teraza już pochodził dłuzej do żłobka :p
my mimo okropnego kataru (który Krzyś wciąga :-/) to siedzimy na dworze, na tarasie, choć małemu nie bardzo się chce wychodzić tam ;)

hej:tak:
właśnie pracuje nad m by pomalować salon:tak: coś nie bardzo ma ochotę:confused2: w sumie zrobiliśmy remont a salonu nie ruszyliśmy a ostatnio jak ściągnęłam firanki to złapałam się za głowę jak jest brudno:crazy: straszę m że zaraz urodzę jak nie pomalujemy;-):-D no nic pracuje nad tematem:-p

Agutku czy córcia nadal się posikuje:confused: u mnie masakra prawie każda wizyta w łazience to posikane majty:confused2: drugą noc z rzędu zlała nam łóżko:confused2: tłumaczę to tym że przychodzi w nocy i nie zalicza ubikacji po drodze:sorry: zastanawiam się nad zrobieniem badania moczu:confused2:

roksi ja jak sie młody w nocy budzi to prowadzę go do kibelka zawsze!! Czy chce tego czy nie.
Mój młody włąśnie ucina sobie drzemkę!! Ciekawe o której wieczorem zaśnie...

reklama
Do góry