reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
no roksi ty tym malowaniem porodu nei przyspiesz
mowilyscie cos o 2 chorych dzieci w domu ... wiec ja mam 3 bo maz tez jak dziecko
masakra

roksi Ty uważaj, bo wiesz, że nie zalecają wdychania farb w ciąży...
A swoją drogą cieszę się, że udało się przekabacić mężulka :p

miloku współczuję... i jak dajesz radę?

Ostatnia edycja:
roksi Ty uważaj, bo wiesz, że nie zalecają wdychania farb w ciąży...
A swoją drogą cieszę się, że udało się przekabacić mężulka :p
Magda spoko już nią malowałam w ciąży i nie śmierdzi:tak:

Miloku współczuje ja już bym wolała 3 chorych dzieci niż jednego chłopa:growl:

mojej dziś założyłam na noc pamkpa po dzisiejszej wpadce:tak: zakładam i mówię że teraz Nati będzie dzidziusiem z pieluszką na co moja córka mówi "chce smoczka":szok: myślałam że padnę ze śmiechu:-D smoka nie ma już 10 miesiąca życia a tu nagle z takim tekstem wyskoczyła:-D

Agutku żyjesz kochana:confused::confused: pewnie masakra remontowa w mieszkaniu;-)

idę spakować torbę do szpitala bo jak jutro zacznę machać wałkiem 25 metrowy pokój to różnie może się skończyć;-);-) chociaż twardziel jestem brzuch mam pod piersiami i nic się opuszcza:no: czopa też barak więc czuje że mała posiedzi do terminu:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki. Dzisiejsza noc juz spokojniejsza, ufff...

Pamiętaj, że nawet jeśli nie czuć, że śmierdzi to jest to chemia... Moja kumpela tal się wymądrzała i malowała w 8miesiącu, a teraz dziecko ma atopowe zapalenie skóry. Może nie mieć to związku z tym malowaniem, ale może

Witam
działamy od 6:tak: zaraz zmykam do mojego ulubionego urzędu skarbowego;-)

Magda ja w 8 mc z N. malowałam wszystkie grzejniki w mieszkaniu farbą olejna śmierdziuch niesamowity:sorry: i młoda nie ma żadnych problemów skórnych i alergicznych:tak: ale już moje takie zboczenie lubię sobie maziać farbą:tak: w tym roku u mojej mamy po cichu malowali plot bym się nie dowiedziała:-D jeśli któreś dziecko ma mieć problemy skórne to bez pomocy farby będzie miało

Witam z łóżeczka
rozłożyło mnie na maxa dzieci ledwo odprowadziłam leki zapodaje sobie i pod kocykiem dziś cały dzień

Roksi ja to przy każdym miesiąc wcześniej torbę spakowałam wrazie co
przy 1 dziecku to torba stała długo bo porządnie po terminie urodziłam a przy Maksiu w termin sie wbic udało

Witam
działamy od 6:tak: zaraz zmykam do mojego ulubionego urzędu skarbowego;-)

Magda ja w 8 mc z N. malowałam wszystkie grzejniki w mieszkaniu farbą olejna śmierdziuch niesamowity:sorry: i młoda nie ma żadnych problemów skórnych i alergicznych:tak: ale już moje takie zboczenie lubię sobie maziać farbą:tak: w tym roku u mojej mamy po cichu malowali plot bym się nie dowiedziała:-D jeśli któreś dziecko ma mieć problemy skórne to bez pomocy farby będzie miało

moje oba mają nadwrażliwośc na białko a żadne z nas (rodziców) nie ma na to uczulenia ja nie malowałam farbą więc myślę że tak jak Roksi mówi na co ma być uczulone to będzie nie ominie się tego

pogoda typowo jesienna dobrze że nie pada ale juz tak żółto i pomarańczowo

reklama
Do góry