reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A my dzisiaj cały dzień na dworze.
Poszłam z młodą najpierw załatwić sprawy na mieście, a potem powędrowałyśmy do dziadków na działkę i dopiero wróciliśmy. I uwaga udało mi się młodą na wózek załadować i siedziała grzecznie, szok :-D W końcu się doczekał używania :-D Coś czuję, że po takiej dawce świeżego powietrza nawet ja padnę wieczorem :-)

reklama
Hej, strasznie się czuje jak muszę prawie codziennie chodzić do pracy :-( taka jestem rozbita. Ewelina,u nas też ostatnie 3 noce z pobudkami,mam nadzieje że dziś bedzie spał,bo jutro trzeba wstać wcześnie

chciałam zapytać, gdzie są wszyscy:confused2:, czy ogladają YCD:-D

a tu Soppana zajrzała;-), a wiesz że mój juz raz sie obudził:eek:, M był u niego i mały cos marudził, machał rączkami:baffled:, pewnie juz cos mu się sni, albo przezywa dzień:sorry:, idę do łózka, bo nie wiem, co noc przyniesie:crazy:

a ja przelotem ogladalam ycd :tak:bo tak to rozmawialam z kumpelka przez tel kolo 3godzin :szok::szok::szok: dopiero co skonczylysmy :szok::szok::szok: jak nie mozna sie spotkac to dobrze ,ze chociaz telefony sa :tak:;-)

Dzień dobry,

rany czy moje dziecko nie może dłużej pospać :baffled: 5.55 na nogach:baffled:
Ja nie wiem jak to jest, że jak ja wychodzę sama do pracy to ona z mężem śpi, a jak mąż wychodzi a ja zostaję to ona od razu pobudka :baffled:

Dzień dobry,u nas na szczęście pobudek nie było,dopiero o 6 na mleko. Ale rano M mi się przyznał,że poczęstował młodego herbatą z melisy :-)

Witam:tak:
byłam trochę krwi się pozbyć;-) miałam trochę tych badań w tym hiv ale anonimowość przy badaniu jest niesamowita:baffled: pani przez cały korytarz krzyczy pani R....proszę wypełnić ankietę na hiv:baffled: w sumie czekając na badanie pani 3 razy powtórzyła na głos że mam badanie na hiv:szok: są ludzie którzy cos podejrzewają u siebie i może chcieliby pozostac anonimowi:baffled:

nadal mam katar:wściekła/y: już tydzień:baffled:

reklama
roksi tak skąd ja to znam - kupowałam przy ostatnich problemach luteine dopochwową, a pani na całą aptekę "luteina dopochwowa tak?!" brałam też dwa testy i pani wyciągnęła je, położyła na ladę i jeszcze chodziła i szukała tej luteiny, a ja stałam i zakrywałam te testy, bo nie chciałam by ktoś widział, a jak na złość wszedł znajomy męża z pracy, więc aż jej wyrywałam z ręki reklamówkę by schować te testy :-D

Do góry