reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Moja krótko po tym jak napisała zasnęła :-)
Ale i tak w nocy przylezie do nas, codziennie się wpycha między nas i smacznie śpi. Szkoda tylko, że rano tak wcześnie wstaje, ale przyzwyczailiśmy ją przez dwa lata a na zawołanie jak matka w domu przecież spać dłużej nie będzie :-D

reklama
Dzień dobry o poranku.

ewelina
: a jak wstajecie rano? U nas jest tak, że jak Wojtek pośpi dłużej niż do 7 to niestety są cyrki z zaśnięciem wieczorem. Więc budzę całą ekipę punktualnie o 7 od jakieś czasu już.
A z tego nocnego spania jak często Piotruś się wybudza? Chce czegoś? Picia itp?

Dinda pokazywana jest w zasadzie tylko na obrazku a w zasadzie w albumach ze zdjeciami .Odkąd się ta dinda pojawiła to co jakiś czas jak gdzieś jesteśmy to proszę żeby pokazał mi dindę albo pytam gdzie jest. No niestety nie ma jej " eemaaa dindy:-D

dzień dobry

kaskada, właśnie nie wiem o co chodzi, bo są noce, kiedy ładnie śpi i to zdarza się nawet kilka pod rząd:tak:, a od dwóch dni są cyrki, dziś np. budził się z płaczem i musiałam iść go utulić, zasypiał i po 2h znowu to samo:baffled::-(, no i wstał o7.30:sorry:,
wczoraj ładnie się bawił, nie płakał, miał ciekawy dzień, nie było kłopotów z jedzeniem:no:, więc nie wiem,
co prawda wczoraj przesunął nam się plan dnia, bo długo spaliśmy do 8.30, więc może to:confused2:, dziś juz nastawiłam sobie budzik, ale on i tak sam wcześniej wstał:baffled:

a ta wasza dinda, to może własnie obrazki, zdjęcia:confused2:

Hej :-)

U nas ze spaniem jest tak, że rano wstajemy koło 7:00, potem mały idzie spać koło południa i śpi 2 godzinki, a wieczorem zasypia koło 21:00.

bry :-)
u nas tak samo tylko co jakiś czas nie ma spania w dzień, czasem nawet przez miesiąc, najgorsze jest to że nigdy nie wiem czy uśnie czy nie :confused2:

hejka :-) u nas ze spaniem wyglada mniejwiecej tak - budzi sie kolo 8-9 rano w dzien nie spi ,wieczorem kolo 19-20 nieraz 21 idzie spac:tak:

Sandi jak często masz te nocki? Przyzwyczaiłaś się już trochę?
3 lub 4 w tygodniu :tak: a z tym przyzwyczajeniem to roznie bo jak sie przestawie (ide kilka pod rzad) to jest oka :tak:ale jak tylko mam wolne to klade sie kolo 24tej i wstaje rano z coreczka :tak: i pozniej jak musze isc to od nowa przestawienie i tak w kolko :sorry:

idę konstruować obiad:sorry:
:-D:-D:-D dobre

L budzi sie zwykle koło 7, czasami pośpi pół godziny dłużej, ale rzadko
koło 12.30 kłade ją i śpi ze dwie godziny (choć wczoraj mama mi powiedziała że spała do 16 :szok::tak:. Wieczorem zasypia (oczywiście NIE SAMODZIELNIE):no: koło 21, 21.30 (w zależnośli jak jej sie spało po południu) Zła jestem bo sąsiedzi klatkę obok mają na parterze wilczura, któregoczęsto zostawiają na balkonie i on jak ktoś przechodzistrasznie ujada:angry: i.. budzi Laurę (już myślałam że sie przyzwyczaiła ale nadal zdarza sie że ją obudzi :baffled:

reklama
Do góry