reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Roksi, zamierzasz czytać dalsze losy Jacqueline:confused2:, bo w ŚK ukazała sie jej ksiązka Poniewaz byłam księżną
Ewelina właśnie dostałam dzisiaj nowy katalog Świata książki i widziałam:tak: pewnie wybiorę się jutro do księgarni:tak: bo pierwsza część była fajna:tak:

a my niedawno wróciliśmy z nocnych zakupów tzn juro mój m ma dużo pracy więc się nie wyrobimy z zakupami a w soboty nie lubimy jeździć bo dużo ludzi:baffled:
uwaga moja córa dopiero kąpie się z tatą:szok: jutro to chyba pośpi do 10:sorry::-D

reklama
Hihi, u nas po wstaniu od razu przebieranko, bo najpierw siadamy na nocnik, pijemy na nim mleko i wtedy ciuszki już ubieramy.

Umyłam głowę, wstawiłam pranie i jak mi włosy wyschną to pójdziemy chyba na dwór.

Hej!

aguteko moje plany na weekend nie pytaj:no:
zaraz jadę na praktykę 40 km, zostawiam po drodze Zosię u mojej mamy, wrócę wieczorem:confused2:
jutro mam studia:confused2:
a w niedzielę będziemy siedzieć w domku żeby pobyć ze sobą tak na spokojnie:tak:

miłego dnia dla wszystkich!:-)

hej:-)
u nas pobudka nie wiem o której:sorry: bo jak weszłam do mojego dziecka do pokoju to się przebierał, miał już spodenki i skarpetki założone, i wojował z body:szok:
szkoda, ze mleka sam sobie nie robi :-D
ja sprzątam chałupkę dwa obiadki ugotowane

u nas piękna pogoda i ma być coraz cieplej, wreszcie :-)
miłego dnia!

No u nas też ładnie na dworze, młoda właśnie padła dosłownie i śpi jak zabita. Wyskakała się w kulkach. A ja idę zaraz powoli robić obiadek. Głodna już jestem.

reklama
Do góry