reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Roksi, zamierzasz czytać dalsze losy Jacqueline:confused2:, bo w ŚK ukazała sie jej ksiązka Poniewaz byłam księżną
Ewelina właśnie dostałam dzisiaj nowy katalog Świata książki i widziałam:tak: pewnie wybiorę się jutro do księgarni:tak: bo pierwsza część była fajna:tak:

a my niedawno wróciliśmy z nocnych zakupów tzn juro mój m ma dużo pracy więc się nie wyrobimy z zakupami a w soboty nie lubimy jeździć bo dużo ludzi:baffled:
uwaga moja córa dopiero kąpie się z tatą:szok: jutro to chyba pośpi do 10:sorry::-D

reklama
Hihi, u nas po wstaniu od razu przebieranko, bo najpierw siadamy na nocnik, pijemy na nim mleko i wtedy ciuszki już ubieramy.

Umyłam głowę, wstawiłam pranie i jak mi włosy wyschną to pójdziemy chyba na dwór.

Hej!

aguteko moje plany na weekend nie pytaj:no:
zaraz jadę na praktykę 40 km, zostawiam po drodze Zosię u mojej mamy, wrócę wieczorem:confused2:
jutro mam studia:confused2:
a w niedzielę będziemy siedzieć w domku żeby pobyć ze sobą tak na spokojnie:tak:

miłego dnia dla wszystkich!:-)

hej:-)
u nas pobudka nie wiem o której:sorry: bo jak weszłam do mojego dziecka do pokoju to się przebierał, miał już spodenki i skarpetki założone, i wojował z body:szok:
szkoda, ze mleka sam sobie nie robi :-D
ja sprzątam chałupkę dwa obiadki ugotowane

u nas piękna pogoda i ma być coraz cieplej, wreszcie :-)
miłego dnia!

No u nas też ładnie na dworze, młoda właśnie padła dosłownie i śpi jak zabita. Wyskakała się w kulkach. A ja idę zaraz powoli robić obiadek. Głodna już jestem.

reklama
Do góry